MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Primer Music Festival by Stoli Greece

Η Stoli Vodka στους ρυθμούς του Primer Music Festival: Μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία στα πρότυπα του εξωτερικού στην Πλατεία Νερού με Tiësto και Tyga.

DJ Tiësto Φωτογράφος: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
Monopoli Team

Η STOLI VODKA πρωταγωνίστησε στην απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία του Primer Music Festival στην Πλατεία Νερού. O διασημότερος DJ όλων των εποχών Tiësto και ο Superstar της διεθνούς rap σκηνής Tyga μας χάρισαν ένα εκρηκτικό διήμερο!

Tyga. @NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Ο Ολλανδός superstar Tiësto βρέθηκε στη σκηνή του Primer Music Festival και παρουσίασε το εντυπωσιακό, state of the art οπτικοακουστικό θέαμά του, στη μεγαλύτερη dance ημέρα του καλοκαιριού! Μαζί του, ο ανερχόμενος DJ και παραγωγός Sonny Fodera και ο Jan Blomqvist, που κέρδισε τις εντυπώσεις με τη live εμφάνιση του, ο εκρηκτικός Agent Greg, οι Playmen, και οι ταλαντούχοι Kid Angelo και Non Grata.

Ο Tyga, ο σούπερσταρ της ραπ, βρέθηκε ξανά στη χώρα μας, για μια live εμφάνιση στη σκηνή του Primer Music Festival και η Πλατεία Νερού ξεχείλισε από την ενέργεια του! Μαζί του ο Sin Boy, στη μεγάλη επιστροφή του σε live σκηνή μετά από 3 χρόνια, η Rina, η διάσημη Κοσοβάρα τραγουδίστρια και οι Saske, Hawk, Display, FY, Kareem Kalokoh, Kid Young, Ofili.

@NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Πλήθος επωνύμων έδωσαν το λαμπερό παρών απολαμβάνοντας signature cocktails τα οποία δημιουργήθηκαν αποκλειστικά από την Premium Vodka Stoli.

@NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b