MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κορώνη – Μεθώνη: Ταξίδι από ψηλά στις θαλασσινές καστροπολιτείες της Πελοποννήσου

Δύο ενετικά κάστρα, δύο μαγευτικές θαλασσινές πολιτείες, δύο από τις πιο όμορφες γωνιές της Μεσσηνίας που προσελκύουν ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο – Δείτε εντυπωσιακά drone πλάνα από τη Μεθώνη και την Κορώνη.

Κορώνη (πηγή: Shutterstock)
Monopoli Team

Θαλασσινές πολιτείες με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και νησιωτικό χρώμα, επιβλητικά κάστρα που ατενίζουν το Ιόνιο και μαγευτικές ακτές περιμένουν τους επισκέπτες στη Μεσσηνία, έναν ξεχωριστό και προσιτό προορισμό που ικανοποιεί απόλυτα την προσδοκία για αξέχαστες διακοπές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚυπαρισσία: Η ήρεμη δύναμη της Μεσσηνίας12.09.2018

Η ομάδα Up Stories μάς ταξιδεύει με το νέο της drone βίντεο στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα στην Κορώνη και τη Μεθώνη. Δύο εκπληκτικές «πλωτές» καστροπολιτείες, από τις ομορφότερες γωνιές της Πελοποννήσου, που έχουν μπει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη της χώρας, προσφέροντας στους επισκέπτες μοναδικές εμπειρίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚορώνη: Απόδραση στον καλοκαιρινό παράδεισο της Μεσσηνίας12.09.2018

Χτισμένη στη θέση της αρχαίας Ασίνης, στο νότιο άκρο του Μεσσηνιακού κόλπου, η Κορώνη είναι μια γραφική και αρχοντική κωμόπολη με έντονο νησιώτικο χρώμα, καλοδιατηρημένα αρχοντικά και στενά ανηφορικά δρομάκια. Το κάστρο που στέκει αγέρωχο πάνω από την όμορφη κωμόπολη, χτίστηκε από τους Ενετούς στα τέλη του 13ου αιώνα πάνω στα ερείπια βυζαντινού φρουρίου. Μάλιστα, εξακολουθεί να κατοικείται ακόμη και σήμερα. Κάντε μια βόλτα στα καλντερίμια του για να δείτε τα ερείπια του ναού της Αγίας Σοφίας και το επισκέψιμο παλαιοημερολογίτικο γυναικείο μοναστήρι του Τίμιου Προδρόμου, αλλά και για να απολαύσετε τη μαγευτική θέα στο Μεσσηνιακό κόλπο.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b