MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ηλέκτρα του Ευριπίδη: Αναβάλλονται παραστάσεις της περιοδείας

Μετά από επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής που παρουσιάζει την παράσταση “Ηλέκτρα” του Ευριπίδη, έγινε γνωστό ότι μερικές από τις ημερομηνίες που είχαν προγραμματιστεί αναβλήθηκαν

Monopoli Team

Το μεσημέρι της Τετάρτης, έγινε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής που παρουσιάζει την παράσταση “Ηλέκτρα” του Ευριπίδη, ότι μερικές από τις παραστάσεις που είχαν προγραμματιστεί θα έπρεπε να αναβληθούν.

Συγκεκριμένα αναβλήθηκαν οχτώ παραστάσεις, ενώ η περιοδεία θα συνεχιστεί κανονικά από την Κυριακή 10 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Η θεατρική παράσταση Ηλέκτρα του Ευριπίδη μετά από μία μικρή διακοπή λόγω της ασθένειας της Μαρίας Κίτσου ξεκινάει πάλι κανονικά την περιοδεία της από Κυριακή 10 Ιουλίου από τον Βόλο. Οι αναβληθείσες παραστάσεις έχουν ενταχθεί σε νέες ημερομηνίες. Ζητάμε συγνώμη από το κοινό για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε».

Η παράσταση, σε μετάφραση Στρατή Πασχάλη και σκηνοθεσία Γιώργου Λύρα, είχε ξεκινήσει περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα, κάνοντας πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου στο Κατράκειο της Νίκαιας.

Οι νέες ημερομηνίες των παραστάσεων έχουν ήδη ανακοινωθεί στο viva.gr. Ενδεικτικά η παράσταση στο Θέατρο Βράχων, που είχε προγραμματιστεί για 2 Ιουλίου, μεταφέρθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου.

Στο ρόλο της Ηλέκτρας είδαμε την Μαρία Κίτσου, ενώ ο συμπρωταγωνιστής της στις “Άγριες Μέλισσες” Δημήτρης Γκοτσόπουλος ανέλαβε τον ρόλο του Ορέστη. Στον ρόλο του Γέροντα/Παιδαγωγού είναι ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Το καστ συμπληρώνουν οι Γιώργος Δεπάστας, Σπύρος Κυριαζόπουλος, Νίκος Λεκάκης, Ιώαννα Μαυρέα, Ιάσονας Παπαματθαίου και Αντώνης Σταμόπουλος, ενώ ο Χορός αποτελείται από Φανή Αποστολίδου, Κορίνα Θεοδωρίδου, Πίνα Κούλογλου, Άννα Κωνσταντίνου, Γωγώ Παπαϊωάννου, Βάσια Χρήστου.

Περισσότερες πληροφορίες για την περιοδεία εδώ.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b