MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Αναβάλλεται η συναυλία της Ute Lemper στην Τεχνόπολη

Η αισθαντική Ute Lemper, έρχεται την Πέμπτη 7 Ιουλίου για μια ξεχωριστή μουσική παράσταση, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Monopoli Team

Η προγραμματισμένη για τις 7 Ιουλίου εμφάνιση της Ute Lemper στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, αναβάλλεται λόγω θέματος υγείας μέλους της ορχήστρας.

H διαδικασία επιστροφής των χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από τις 4 ως τις 10 Αυγούστου.

Οι πελάτες που πραγματοποίησαν την συναλλαγή τους με πιστωτική κάρτα ή wallet acquiring θα γίνει η επιστροφή των χρημάτων τους στην κάρτα τους.

Οι πελάτες που πραγματοποίησαν την συναλλαγή τους με μετρητά θα πρέπει να στείλουν με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] τα παρακάτω στοιχεία: ονοματεπώνυμο και ΙΒΑΝ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕΜΣΤ: Μουσική βραδιά με την Κυβέλη Καστοριάδη και τον Ορέστη Καλαμπαλίκη για την ολοκλήρωση της έκθεσης «Αμαζόνιος»12.09.2018

Εκατό χρόνια από τη γέννηση του σπουδαίου Αργεντινού μουσικού Astor Piazzola, η Ute Lemper θα ερχόταν στην Αθήνα, για να ααναβιώσει το μοναδικό πάθος του Αργεντίνικου τάνγκο.

Λίγα λόγια για την Ute Lemper

Τραγουδίστρια, χορεύτρια, ηθοποιός, μουσικός, η «μούσα των μεγάλων δημιουργών», η «μεγαλύτερη show women», πολυβραβευμένη ερμηνεύτρια (βραβεία Laurence Olivier, Molière, Πρόσωπο της Χρονιάς στο Billboard), αξέχαστη ως Λόλα στον Γαλάζιο Άγγελο, εξίσου εντυπωσιακή στα musicals Cats, Chicago και Cabaret. Ως χορεύτρια, έχει συνεργαστεί με κορυφαίους χορογράφους όπως ο Maurice Béjart και η Pina Bausch. Στη μουσική της καριέρα, έχει παρουσιάσει από κλασικά μέχρι avant garde έργα, καθώς και δικές της δημιουργίες. Μεγάλη είναι η λίστα συνεργασιών της με διάσημες ορχήστρες του κόσμου και θρυλικά ονόματα, όπως οι Elvis Costello, Tom Waits,Philip Glass και Nick Cave.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Η μεγάλη χίμαιρα» του Μ. Καραγάτση μεταφέρεται για πρώτη φορά στην τηλεόραση12.09.2018

Μια ολοκληρωμένη performer, μια γυναίκα που εκφράζει το πνεύμα των καιρών μας, τολμηρή, ασυμβίβαστη, απρόβλεπτη και διαρκώς ανήσυχη. Πατώντας πάνω στην παράδοση του γερμανικού καμπαρέ και του μιούζικαλ, η Ute Lemper δημιουργεί, με συνέπεια και σταθερότητα, μια δική της μοναδική καλλιτεχνική ταυτότητα.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b