MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Σαγιάδα: Το γραφικό ψαροχώρι στο δυτικότερο σημείο της ηπειρωτικής Ελλάδας

Τo γραφικό ψαροχώρι της Σαγιάδας με το μικρό λιμανάκι με τα πολύχρωμα καΐκια, η γαλήνη του τοπίου, οι κοντινές παραλίες και το ηλιοβασίλεμα του Ιονίου προσφέρουν το ιδανικό σκηνικό για ήρεμες αποδράσεις στη Θεσπρωτία.

Monopoli Team

Είναι από εκείνα τα παραθαλάσσια μέρη με γραφικά λιμάνια και ταβερνάκια, που είναι άγνωστα στους πολλούς, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο να τα ανακαλύψει κανείς. Η Σαγιάδα είναι ένα γραφικό ψαροχώρι της Θεσπρωτίας, 20 χλμ. από την Ηγουμενίτσα και το δυτικότερο σημείο της ηπειρωτικής Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈνα κρητικό χωριό στη λίστα με τους πιο όμορφους παραθαλάσσιους προορισμούς του Conde Nast Traveller12.09.2018

Πολύ κοντά στις εκβολές του ποταμού Καλαμά, η Σαγιάδα προσφέρεται για ήσυχες αποδράσεις δίπλα στη θάλασσα, για να απολαύσετε φρέσκο ψάρι και νόστιμα θαλασσινά και να βουτήξετε σε παραλίες με πεντακάθαρα νερά.

Η Σαγιάδα είναι ένα νέος οικισμός που δημιουργήθηκε μετά το 1943, όταν οι Γερμανοί πυρπόλησαν την άλλοτε σημαντική για τη γεωγραφική της θέση, κωμόπολη, την Παλιά Σαγιάδα και οι κάτοικοί της αναγκάστηκαν να κατέβουν κοντά στο λιμανάκι της περιοχής, το Σκάλωμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑρχάγγελος: Το γραφικό ψαροχώρι της Λακωνίας που αξίζει να ανακαλύψετε12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b