MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Danceteria: Ένα χορευτικό πάρτι με διάσημους DJs και μουσικούς στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή τη Γιορτή της Μουσικής, η 2023 ΕΛΕVΣΙΣ Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης διοργανώνει, στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας, την Danceteria με διάσημους γνωστούς DJs και μουσικούς, που έχουν έναν και μοναδικό σκοπό: Να μας κάνουν να συγκινηθούμε χορεύοντας.

Danceteria: Ένα χορευτικό πάρτι με διάσημους DJs και μουσικούς στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας
Monopoli Team

Το Σάββατο 18 Ιουνίου, η 2023 ΕΛΕVΣΙΣ Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2023 διοργανώνει την Danceteria, μετατρέποντας τον προαύλιο χώρο του Παλαιού Ελαιουργείου σε dance floor. Αυτή η ειδική γιορτή που μοιάζει με πάρτι, θα ξεκινήσει αμέσως μετά την παρουσίαση της δράσης «Μυστήριο 57_ Ακροβατώντας στην Ελευσίνα & Αναθεωρώντας τα τοπία της Ελευσίνας», μια πρωτότυπη παράσταση ακροβατικών, σύγχρονου χορού και μουσικής από Έλληνες και Γάλλους καλλιτέχνες.

Ο προαύλιος χώρος του Παλαιού Ελαιουργείου υποδέχεται τους ταλαντούχους DJs, Black Athena, Dimitri Papaioannou (Synch Festival, Movement radio) και Ilias Pitsios (aka Dynamons – Echovolt Records & Into The Light Records), καθώς και τον μουσικό και MC, Τζεφ Γκονζάλες ή αλλιώς BNC (Sky Vektor Music). O ήχος τους θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα μουσικό – ρυθμικό σαφάρι, που εναλλάσσεται από τον σύγχρονο urban ήχο μέχρι τα πιο ιδιαίτερα μονοπάτια της disco, house και γενικότερα dance κουλτούρας των τελευταίων 30 ετών.

BNC

Danceteria: Λίγα λόγια για την εκδήλωση

Τη βραδιά ανοίγουν οι Black Athena, οι σημαιοφόροι του μαύρου διαγαλαξιακού ήχου μέσα στον χρόνο. Τη συνέχεια αναλαμβάνει ο μουσικός παραγωγός και MC, Τζεφ Γκονζάλες ή αλλιώς BNC (Bruises N Cuts). O Jeff είναι ενεργός στη σκηνή περισσότερα από 15 χρόνια  και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Blend Mishkin, Palov, Sugahspank Happy Dog Project, Cast– a–Blast Sound System, Champagne & Reefer, Capitan Futuro, K73 (DE), RSN, Imam Baildi, Supersan, Max Rubadub (SW) και Cayetano.

Ο ήχος του είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό μουσικό μείγμα από hip hop, jazz, funk και electronica, ενώ έχει κυκλοφορήσει τρεις προσωπικούς δίσκους. Φέτος εγκαινίασε τη συνεργασία του με την Sky Vector Music κυκλοφορώντας το EP ‘Brown Sugar’ τον Μάιο, ενώ το φθινόπωρο κυκλοφορεί τον τέταρτο δίσκο του “The Bonnie & Clyde Syndrome”, σε μια συμπαραγωγή της Πολωνικής Mind The Wax και της SVM.

Black Athena

Για το τέλος της βραδιάς, ο Dimitri Papaioannou, συνιδρυτής του θρυλικού Synch Festival, ραδιοφωνικός παραγωγός, και DJ μεταξύ άλλων, θα μοιραστεί την κονσόλα με τον Ilias Pitsios (aka Dynamons – ιδρυτικό μέλος των ελληνικών ετικετών Echovolt Records και Into The Light Records, με έμφαση στην ανεξερεύνητη ελληνική ηλεκτρονική μουσική). Τα set τους έχουν τις βάσεις τους στην κλασική και πειραματική χορευτική μουσική μέχρι τους Afro ήχους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Desmond Child στο Ηρώδειο για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σάββατο 18 Ιουνίου | Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος ελεύθερη. Απαραίτητη η προκράτηση θέσεων μέσω viva

Website: 2023eleusis.eu
E-mail: [email protected]

Πρόσβαση στην Ελευσίνα
# 21χλμ

Με αυτοκίνητο ή μηχανή μέσω της Αττικής Οδού ή από τη Λεωφόρο Αθηνών, σε μόλις 25 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας
Με λεωφορείο (γραμμές 845 και 871 από Πειραιά, 876 από τον σταθμό “Αγ. Μαρίνα” του μετρό και 878 από Αχαρνές)
Με προαστιακό (στάση “Μαγούλα” και στη συνέχεια, με το λεωφορείο 863)
Με ΚΤΕΛ (γραμμή Μέγαρα – Νέα Πέραμος – Ελευσίνα, με αφετηρία την πλατεία Ασωμάτων στο Θησείο)

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b