MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
GAMING

Upside Down Xbox Series S: Νέα κονσόλα – φόρος τιμής στο Stranger Things

Η Microsoft μεταφέρει το gaming στην ποπ κουλτούρα των ’80s, δημιουργώντας ένα Xbox που μοιάζει με κασετόφωνο από το Upside Down.

Monopoli Team

Αποτίοντας φόρο τιμής στη νέα σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Stranger Things που βγήκε πρόσφατα στο Netflix, η Microsoft μεταφέρει το gaming στην ποπ κουλτούρα των ’80s, δημιουργώντας ένα Xbox που μοιάζει με κασετόφωνο από το Upside Down.

Με ρίζες στη νοσταλγία της δεκαετίας του 1980, η Microsoft εμπνεύστηκε από τη σειρά – φαινόμενο, δημιουργώντας ένα αποκλειστικά σχεδιασμένο Xbox Series S. Η ειδική κονσόλα, που ονομάζεται Upside Down Xbox Series S, διαθέτει κουμπιά κάτω από τη σχάρα του ανεμιστήρα που μοιάζουν με εκείνα των κλασικών κασετόφωνων, καθώς και το λογότυπο της σειράς στο πλάι.

Το χειριστήριο και η κονσόλα έχουν επίσης μια «ταλαιπωρημένη» όψη, σαν η συσκευή να έχει παγιδευτεί στα πλοκάμια, τα κλήματα, τα μοχθηρά φυτά και την πανίδα που βρίσκονται στο Upside Down. Η συλλεκτική εμφάνιση του Xbox Series S ολοκληρώνεται με μια συνοδευτική θήκη που μοιάζει με κοντέινερ βιολογικού όπλου.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b