MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γιάννης Νόνης: Έφυγε από τη ζωή ο μπασίστας του συγκροτήματος «Χαΐνηδες»

Ο Γιάννης Νόνης, ο μπασίστας των «Χαΐνηδων», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή το συγκρότημα, με μια συγκινητική ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Monopoli Team

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις «Αργολικές Ειδήσεις», ο Γιάννης Νόνης αντιμετώπιζε ένα σοβαρό θέμα υγείας το τελευταίο διάστημα και μάλιστα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συγκροτήματος, η οικογένεια του του μουσικού αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 7 Ιουνίου και ώρα 16:00 στον Ι.Ν. των Αγίων Κων/νου και Ελένης στον Συνοικισμό Ναυπλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAlec John Such: Έφυγε από τη ζωή ο πρώτος μπασίστας και συνιδρυτής των Bon Jovi12.09.2018

Στην ανάρτησή τους στον λογαριασμό τους στο Facebook, οι Χαΐνηδες αναφέρουν:

«Άχι τ’ αμυγδαλάκι μου το πικραμύγδαλό μου που ‘πεσε σε θολά νερά και δεν το πιάνω μπλιό μου…».

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, ο Γιάννης Νόνης, ο αγαπημένος μπασίστας των «Χαΐνηδων». Ο πιο ανοιχτόκαρδος, κοινωνικός, αλληλέγγυος, γενναιόδωρος μουσικός που έχουμε γνωρίσει. Η γενναιοδωρία του συνεχίζεται ακόμη και μετά θάνατον: Δωρίζει τα εσωτερικά του όργανα, για να δώσει πνοή και γέλιο σε άλλα πικραμένα χείλη. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας σύντροφε!».

Ο Γιάννης Νόνης ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές των Χαΐνηδων, με τους οποίους είχε συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες. Επιπλέον, επί σειρά ετών δίδασκε στο Δημοτικό Ωδείο Ναυπλίου, που φέρει μάλιστα και το όνομα του θείου του και μεγάλου μαέστρου Κωνσταντίνου Νόνη.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b