MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 9 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

"Η Επιστροφή" του Alejandro G. Inarritu
"Η Επιστροφή" του Alejandro G. Inarritu
author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Εάν το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο θέλετε απλά και μόνο να λιώσετε στον καναπέ αγκαλιά με το τηλεκοντρόλ, εμείς σας έχουμε τη λύση. Ακολουθούν οι 9 καλύτερες επιλογές για ταινίες που θα βρείτε στην τηλεόραση και τις online πλατφόρμες.

Τηλεόραση

“Χαίρε, Καίσαρ!” των Joel και Ethan Coen: Ant1 στις 22:00: Σάββατο 04/6

Κατά την χρυσή εποχή του Hollywood, βρισκόμαστε σε μια καθημερινή ημέρα του υπεύθυνου Eddie Mannix, ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει πολλές δύσκολες καταστάσεις προκειμένου να βεβαιωθεί πως όλα δουλεύουν ρολόι. Η μεγαλύτερη πρόκληση της ημέρας είναι η απαγωγή του σημαντικού πρωταγωνιστή μιας νέας ταινίας που γυρίζεται. Στον κόσμο των αδερφών Coen δεν υπάρχουν άλλοι δρόμοι πέρα από τρελές καταστάσεις γεμάτες σαρκασμό και χιούμορ. Απλώς, αυτή τη φορά μιλάμε και για μια υπερπαραγωγή…

“Τηλε-Φονικός Θάλαμος” του Joel Schumacher: Alpha στις 23:50, Σάββατο 04/6

Ο Stuart Shepard, ένας υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, σηκώνει μια μέρα το τηλέφωνο ενός τηλεφωνικού θαλάμου, τον οποίο χρησιμοποιεί καθημερινά για να καλεί την ερωμένη του. Όταν χτυπήσει, όμως, και το σηκώσει, θα βρεθεί παγιδευμένος αφού συνομιλεί με έναν άνδρα που τον σημαδεύει με όπλο. Γνωρίζει τα πάντα για τη ζωή του και τον απειλεί πως αν το κλείσει, θα πυροβολήσει. Μια γνωστή ταινία, ικανή να σας ανεβάσει τους παλμούς, η οποία έχει ως πρωταγωνιστή τον εξαιρετικό Colin Farrell.

“Το Κουκλόσπιτο του Τρόμου” του Pascal Laugier: Cosmote Cinema 1 στις 23:20, Σάββατο 04/6

Μια μητέρα με τις δύο κόρες της πηγαίνουν να μείνουν στο σπίτι που μόλις κληρονόμησαν. Την πρώτη κιόλας νύχτα δέχονται επίθεση από δολοφόνους και η μητέρα κάνει τα πάντα για να τις προστατεύσει. Όταν, 16 χρόνια αργότερα, οι δύο κόρες θα επιστρέψουν στο σπίτι αυτό, τότε τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο περίεργα από την πρώτη φορά. Ο τρόμος είναι σίγουρος με αυτήν την ταινία, χαρίζοντας παράλληλα και μια δυνατή πλοκή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEvia Film Project: Όσα πρέπει να ξέρετε για το πιο green φεστιβάλ του καλοκαιριού!12.09.2018

“The Waiter” του Στηβ Κρικρή: ΕΡΤ2 στις 00:00, Κυριακή 05/6

Ο Ρένος ζει μοναχικά σε μια ρουτίνα, την οποία διαταράσσει η μυστήρια εξαφάνιση του γείτονά του, συνοδευόμενη από την απρόσμενη εμφάνιση του “Ξανθού” και της Τζίνας στο γειτονικό διαμέρισμα. Πρόκειται να αφήσει την ήρεμη ζωή του και να εμπλακεί σε μια ιστορία γεμάτη μυστήριο και κρυμμένα μυστικά που θα τον αλλάξουν ριζικά. Ο Στηβ Κρικρής παρέδωσε με το σκηνοθετικό του ντεμπούτο μια ιστορία που οι ήρωές της δημιουργούν μια απροσδιόριστη έλξη και την ανάγκη να μάθουμε και να δούμε περισσότερα. Σε μια Αθήνα που δεν σκηνοθετείται με αυτόν τον τρόπο συχνά, ο Άρης Σερβετάλης με τον Γιάννη Στάνκογλου μας παρασύρουν με τις ερμηνείες τους!

“Η Γυναίκα με τα Μαύρα 2: Άγγελος του Θανάτου” του Tom Harper: Open στις 23:45, Κυριακή 05/6

Κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και καθώς το Λονδίνο βομβαρδίζεται, η Eve Parkins θα πάρει τα παιδιά του ορφανοτροφείου και θα πάνε στην επαρχεία για να κρυφτούν. Δεν μπορούν να φανταστούν, όμως, ότι στο σπίτι που επέλεξαν να πάνε, υπάρχει μια σκοτεινή δύναμη που θα τους τρομάξει περισσότερο από κάθε τι. Αν σας άρεσε η πρώτη ταινία, σίγουρα θα σας αρέσει και αυτή. Επίσης, μπορείτε να δείτε την συγκεκριμένη ταινία ανεξάρτητα από το αν έχετε δει την πρώτη.

“Η Επιστροφή” του Alejandro G. Inarritu: Cosmote Cinema 1 στις 21:00, Κυριακή 05/6

Ο Hugh Glass είναι ένας έμπορος που τραυματίζεται σοβαρά μετά από επίθεση που δέχτηκε από μια αρκούδα ενώ οι σύντροφοί του τον εγκαταλείπουν. Πρέπει, λοιπόν, να επιζήσει στον σκληρό χειμώνα αλλά και να πάρει την εκδίκησή του για την προδοσία που βίωσε. Η ταινία που χάρισε στον Leonardo DiCaprio το πολυπόθητο Όσκαρ, είναι αυτή η επιλογή που χρειάζεστε. Ο Inarritu σκηνοθετεί εξαιρετικά ενώ και η διεύθυνση φωτογραφίας από τον Emmanuel Lubezki είναι άξια αναφοράς -και οι δύο άλλωστε έλαβαν τα αντίστοιχα Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΙούνιος και binge-watching στο Netflix: Οι 10 καλύτερες σειρές και ταινίες που θα δούμε αυτόν τον μήνα12.09.2018

Online πλατφόρμες

“Σημείο Βρασμού” του Philip Barantini: Cinobo

Στην κουζίνα ενός μεγάλου εστιατορίου, ο αρχιμάγειρας Andy Jones προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες καθώς η βραδιά εξελίσσεται στην πιο απαιτητική όλης της χρονιάς και με ταυτόχρονες προσωπικές υποθέσεις του ίδιου να τον πιέζουν. Η Νο1 επιλογή των συνδρομητών της πλατφόρμας είναι άκρως δικαιολογημένη για αυτήν την ταινία. Η ένταση ανεβαίνει και η κατάσταση “σιγοβράζει”…

“Ο θάνατος του ιερού ελαφιού” του Γιώργου Λάνθιμου: Ertflix έως 08/6

Ο Steven είναι χειρουργός και η γυναίκα του, η Αnna oφθαλμιάτρος. Είναι ευκατάστατοι και ζουν μια πολύ καλή ζωή μαζί με τα δύο παιδιά τους. Όταν ο Steven έρθει κοντά με ένα 16χρονο αγόρι, τον Martin, και το πάρει υπό την προστασία του, κανείς δεν θα μπορεί να φανταστεί την μοχθηρή πλευρά του Martin και το τι θα ακολουθήσει. Ο Λάνθιμος σμιλεύει το ύφος που ξεκίνησε στην Ελλάδα, έχοντας πια ως πρωταγωνιστές την Nicole Kidman και -ξανά- τον Colin Farrell. Δεν υπάρχουν πολλά να ειπωθούν, αρκεί μόνο να σας αρέσει το σινεμά που κάνει.

“Pieces of a Woman” του Kornél Mundruczó: Netflix

Η Martha αποφασίζει να γεννήσει στο σπίτι της αλλά δυστυχώς το μωρό δεν τα καταφέρνει και η ίδια μπαίνει σε μια περίοδο μεγάλου θρήνου που επηρεάζει την σχέση της με τους αγαπημένους της. Μια από τις πιο συγκλονιστικές και αξιόλογες παραγωγές του Netflix. Η Vanessa Kirby έλαβε αξιόλογες κριτικές για την ερμηνεία της, καθώς και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ, ενώ εξίσου καλοί είναι και ο Shia LaBeouf και η Ellen Burstyn.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b