MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Αμάντα Γκόρμαν: Το ποίημα για την τραγωδία στο Τέξας που διαβάζουν όλοι τις τελευταίες ημέρες

Η 24χρονη ποιήτρια μετά το τραγικό συμβάν, έγραψε ποίημα που δημοσίευσε στα social media και περιγράφει τη βαθιά και ανείπωτη ανθρώπινη θλίψη.

Monopoli Team

Λίγες μόλις ώρες πριν, συνέβη η χειρότερη σφαγή σε σχολείο των ΗΠΑ μετά το Sandy Hook το 2012. O 18χρονος Salvador Ramos, μαθητής λυκείου στην Uvalde, δολοφόνησε 19 μικρούς μαθητές και δύο εκπαιδευτικών, ανοίγοντας πυρ μέσα στις αίθουσες του πρωτοβάθμιου σχολείου Robb της μικρής πόλης της πολιτείας Τέξας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Μαζί θα θεραπεύσουμε ό,τι μέχρι σήμερα ήταν καταραμένο»: Το ποίημα της Αμάντα Γκόρμαν για το 202212.09.2018

Η αποτρόπαια μαζική δολοφονία έχει προκαλέσει παγκόσμια οργή και αγανάκτηση με πολλούς διάσημους να ξεσπούν για την απουσία ελέγχου της ένοπλης βίας. Ανάμεσά τους και η Αμάντα Γκόρμαν, η οποία μετά το τραγικό συμβάν, έγραψε ποίημα που δημοσίευσε στα social media και περιγράφει τη βαθιά και ανείπωτη ανθρώπινη θλίψη.

Η 24χρονη ποιήτρια και ακτιβίστρια σχολίασε όσα συνέβησαν με τον δικό της μοναδικό τρόπο, καταδικάζοντας την αδράνεια των κυβερνητών σχετικά με την ασφάλεια έναντι της νόμιμης οπλοκατοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑμάντα Γκόρμαν: Η νεότερη ποιήτρια που γίνεται εξώφυλλο στη Vogue12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b