MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Μαζί θα θεραπεύσουμε ό,τι μέχρι σήμερα ήταν καταραμένο»: Το ποίημα της Αμάντα Γκόρμαν για το 2022

Η Amanda Gorman έγραψε ένα νέο ποίημα για τον ερχομό του 2022, σκορπίζοντας φως κι ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο όπου μπορεί να γίνει πράξη αν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι.

Monopoli Team

Η Αμάντα Γκόρμαν έγραψε ένα νέο ποίημα για τον ερχομό του 2022, σκορπίζοντας φως κι ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο όπου μπορεί να γίνει πράξη αν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι.

Τον Ιανουάριο του 2021, η Αφροαμερικανίδα ποιήτρια, Amanda Gorman, έγινε η νεαρότερη ποιήτρια που έχει συμμετάσχει μέχρι σήμερα σε προεδρική ορκωμοσία, απαγγέλοντας ένα ποίημα που μέσα σε λίγες γραμμές περιείχε το παρελθόν και το μέλλον της Αμερικής.

Σήμερα, η 23χρονη ποιήτρια κυκλοφόρησε ένα νέο ποίημα για να σηματοδοτήσει την έναρξη του νέου χρόνου με τίτλο “New Day’s Lyric”. Οι στίχοι της δίνουν ελπίδα για ένα καλύτερο και ασφαλέστερο μέλλον, το οποίο έχουμε όλοι μας ανάγκη να δούμε.

Όπως απαγγέλλει η ίδια, μεταξύ άλλων: «Αυτή η ελπίδα είναι η πύλη μας. Ακόμη κι αν δεν επιστρέψουμε ποτέ στην κανονικότητα, κάποια μέρα μπορεί να τολμήσουμε να απεγκλωβιστούμε. Να αφήσουμε πίσω μας όλα αυτά και να κάνουμε τα πρώτα βήματα. Οπότε ας μην περιμένουμε να επιστρέψουμε σε ό,τι ξέραμε αλλά ας προχωρήσουμε μπροστά για να δούμε τι θα ακολουθήσει».

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b