MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Whisky Day: Που θα πιείτε τα καλύτερα cocktail με ουίσκι στην Αθήνα;

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ουίσκι και εμείς σαν λάτρεις των κοκτέιλ και της αθηναϊκής νύχτας, σας προτείνουμε τα καλύτερα κοκτέιλ με ουίσκι από 3 αγαπημένα bar της πόλης.

Photo by Mariana Ibanez on Unsplash
author-image Μαριαλενα Μάλλιου

21η Μαΐου σήμερα και, εκτός από μεγάλη γιορτή της ορθοδοξίας και ημέρα που γιορτάζει η μισή Ελλάδα, είναι και Παγκόσμια Ημέρα Ουίσκι. Το διάσημο ποτό, το οποίο πήρε το όνομά του από την κέλτικη λέξη που σήμαινε “νερό της ζωής” και είναι πλέον γνωστό σε όλο τον κόσμο, γιορτάζει!

Eμείς σαν λάτρεις των κοκτέιλ και της αθηναϊκής νύχτας, αδράξαμε την ευκαιρία, και σας προτείνουμε τα καλύτερα κοκτέιλ με ουίσκι από 3 αγαπημένα μας bar της πόλης.

Happy Whisky Day, λοιπόν, με τρία από τα πιο ιδιαίτερα cocktail με βάση το αγαπημένο μας ποτό, όπως τα ξεχωρίσαμε!

Barro Negro

Photo by Matheus Frade on Unsplash

Το Tequila Bar της οδού Παπαρηγοπούλου, που φέρνει κάτι από Μεξικό στο κέντρο της Αθήνας έχει τη δική του πρόταση για την Παγκόσμια Ημέρα Ουίσκι, το Chango Tequilero. Tequila Reposado, Blended Malt Whisky, Brown butter, Banana, Falernum και Lime συνθέτουν το κοκτέιλ που με το οποίο το Barro Negro μας προτείνει να “τιμήσουμε” την παγκόσμια γιορτή του αγαπημένου ποτού, σε γλυκόξινους τόνους και με μία φρουτένια επίγευση.

Περισσότερες πληροφορίες για το Barro Negro μπορείτε να βρείτε εδώ.

Three Dots And A Dash
Three Dots And A Dash, credits: @wolt

Three Dots And A Dash, credits: @wolt

Άλλο ένα αγαπημένο Cocktail Bar, το Three Dots And A Dash, “γιορτάζει” της Παγκόσμια Ημέρα Ουίσκι με το δικό του Irishman. Το εν λόγω κοκτέιλ αποτελείται από Irish Whiskey, Φουντούκι, Βανίλια Μαδαγασκάρης, Lime και Θαλασσινό αλάτι και πρόκειται για ένα από τα signature cocktails του μαγαζιού. Το Three Dots And A Dash, μάλιστα, κάνει delivery τα κοκτέιλ του -τα οποία παρασκευάζονται εκείνη την ώρα- εμφιαλωμένα σε γυάλινο μπουκαλάκι και με συνοδεία πάγου.

Περισσότερες πληροφορίες για το Three Dots And A Dash μπορείτε να βρείτε εδώ.

Kyrios Bar Athens
Kyrios Athens, credits: @kyrios

Kyrios Athens, credits: @kyrios

Η τρίτη μας πρόταση για σήμερα προέρχεται από το Kyrios, το elegant bar-restaurant της Πλατείας Μαβίλη, που μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί του την Παγκόσμια Ημέρα Ουίσκι. Πρόκειται για το Penicillin, κοκτέιλ που περιέχει Blended Scotch Whisky, Smoky Whisky, Λεμόνι, Τζίντζερ και Honey Syrup. Τα κοκτέιλ του Kyrios, μάλιστα, είναι βασισμένα σε μία non-shaking φιλοσοφία, ενώ όλα τα υλικά είναι φρέσκα.

Περισσότερες πληροφορίες για το Kyrios μπορείτε να βρείτε εδώ.

Περισσότερες προτάσεις για φαγητό και ποτό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω
VIMA_WEB3b