MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΕΧΝΗ

Lonely Planet: 12 μουσεία της Ευρώπης που πρέπει να επισκεφθείτε

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων, που γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο στις 18 Μαΐου, το Lonely Planet ξεχώρισε και παρουσιάζει μερικά από τα καλύτερα αλλά και πιο περίεργα μουσεία της Ευρώπης που αξίζει να επισκεφθεί κανείς – Από το Μουσείο της Ακρόπολης μέχρι το «Μουσείο των Διαλυμένων Σχέσεων».

Monopoli Team

Τα μουσεία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ταξιδιωτικής εμπειρίας που προσφέρουν οι ευρωπαικές πόλεις. Ανάμεσα στα χιλιάδες μουσεία της Ευρώπης, υπάρχουν αυτά που προκαλούν τον θαυμασμό τόσο για τον σχεδιασμό τους όσο και για τους «θησαυρούς» που φιλοξενούν, αλλά κι εκείνα που ξεχωρίζουν χάρη στην αρκετά παράξενη θεματολογία τους.

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων, που γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο στις 18 Μαΐου, το Lonely Planet ξεχώρισε και παρουσιάζει μερικά από τα καλύτερα, διασημότερα αλλά και πιο περίεργα μουσεία της Ευρώπης που αξίζει να επισκεφθεί κανείς. Η λίστα του ταξιδιωτικού οδηγού περιλαμβάνει από διάσημα μουσεία ιστορίας, τέχνης και πολιτισμού μέχρι άγνωστα «διαμαντάκια» με πρωτότυπα εκθέματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιεθνής Ημέρα Μουσείων – «Η Δύναμη των Μουσείων»: Όλα όσα μπορούμε να κάνουμε στα μουσεία της πόλης με αφορμή την ημέρα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b