MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μύκονος: Άγνωστοι βανδάλισαν τους διάσημους Μύλους

Για πρώτη φορά στην ιστορία του νησιού των Ανέμων οι ντόπιοι έρχονται αντιμέτωποι με ένα δυσάρεστο περιστατικό, αφού άγνωστοι φαίνεται πως έγραψαν με μπλε μπογιά πάνω στους τοίχους των διάσημων Μύλων της Μυκόνου.

Monopoli Team

Το δυσάρεστο αυτό περιστατικό του βανδαλισμού συνέβη σε έναν από τους διάσημους Μύλους που είναι πιο απομακρυσμένος, οπότε και ήταν δύσκολο να γίνει αντιληπτή οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση.

Παρ΄όλα αυτά, κάποιοι ντόπιοι πήραν την πρωτοβουλία να αποκαταστήσουν το διάσημο αξιοθέατο του νησιού, επαναφέροντάς το στην αρχική του μορφή. Συγκεκριμένα, ο κ. Δημήτρης Κουτσούκος – κάτοικος του νησιού – ανέλαβε να «μεταμορφώσει» τους Μύλους, επαναφέροντας το χαρακτηριστικό, ολόλευκο χρώμα τους.  Ο ίδιος, σε σχετική δήλώσή του στην ΕΡΤ, εξήγησε: «Είμαστε τρία παιδιά που έχουμε μια ομάδα που κάνουμε αρκετές εθελοντικές εργασίες. Ασβεστώνουμε εκκλησίες, μαζεύουμε σκουπίδια».

Πηγή φωτογραφίας: Dimitris Koutsoukos

Με πληροφορίες της ΕΡΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑγία Σοφία: Στόχος βανδάλων η Αυτοκρατορική Πύλη του εμβληματικού μνημείου – Οι αντιδράσεις εντός και εκτός Τουρκίας12.09.2018

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b