MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Louis Vuitton Cruise 2023: Όσα πρέπει να ξέρετε για το fashion show με φόντο το ηλιοβασίλεμα, που συζητήθηκε πολύ

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

O oίκος Louis Vuitton παρουσίασε το Cruise show 2023 στο Salk Institute του San Diego της Καλιφόρνια, εκεί όπου ο Nicolas Ghesquière μας σύστησε τις υπερηρωίδες του με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Monopoli Team

O oίκος Louis Vuitton παρουσίασε το Cruise show 2023 στο Salk Institute του San Diego την ώρα που το σκέπαζε το ηλιοβασίλεμα με το φως του ηλιοβασιλέματος. Ο Nicolas Ghesquière ανακάλυψε το ιδιαίτερο αυτό κτίριο, σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Louis Kahn το 1965, σε ένα από τα ταξίδια του και εντυπωσιάστηκε από τον τρόπο που τυλίγεται από φως. Το ίδιο φως τύλιξε τις φουτουριστικές σιλουέτες που παρουσίασε ο σχεδιαστής και τις γυναίκες του μέλλοντος, όπως τις οραματίστηκε, ως υπερηρωίδες.

Ο ίδιος αγαπά την αρχτεκτονική και επιλέγει συχνά να παρουσιάσει τα shows του σε εντυπωσιακά κτίρια «διαμάντια». Το Bob Hope House του John Lautner στο Palm Spring, το Μουσείο Niteroi του Oscar Niemeyer στο Rio de Janeiro, το Μουσείο Miho του I. M. Pei έξω από το Κιότο.

«Όταν είδα αυτή την αρμονία, όλα κλείδωσαν. Ήθελα τα ρούχα να γίνουν αντανακλάσεις, ένα είδος σύνδεσης ανάμεσα στους ανθρώπους και το φως», εξήγησε ο σχεδιαστής. Τόσο στην front row, όσο και στην πασαρέλα βρέθηκαν μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας της μόδας.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Επίκαιρα
Σχετικά Θέματα
Cine News
Το Onassis Culture στο 79ο Φεστιβάλ των Καννών με δύο συμπαραγωγές
Επίκαιρα
Εκτεθειμένο στον κίνδυνο φτώχειας το 28,5% των οικογενειών με παιδιά στην Ελλάδα
Επίκαιρα
«Βροχή» οι απολύσεις, λόγω τεχνητής νοημοσύνης στη Δύση – Δικαστική απόφαση – φάρος στην Κίνα
Επίκαιρα
Ηλεκτρικά πατίνια: «Σαρωτικοί» έλεγχοι της Τροχαίας – Σκέψεις για αυστηρότερα μέτρα
Επίκαιρα
Stop Scrolling: Μεταξύ άλλων, ΗΠΑ – Ελλάδα, ένα όπλο διαφορά
Εικαστικά
Ο Καβάφης επιστρέφει στην Αθήνα: Το γλυπτό-δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση στον Δήμο Αθηναίων
Επίκαιρα
Ίδρυμα Ωνάση : Συνεχίζονται οι δράσεις ενημέρωσης για τη δωρεά οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις
Επίκαιρα
Βουτιά 11,7% στις πωλήσεις εφημερίδων το 2025 – Ποιες κατηγορίες του έντυπου Τύπου αντέχουν
Επίκαιρα
Κοινωνικός τουρισμός: Νέα παράταση στην υποβολή αιτήσεων
Επίκαιρα
Νταντάδες της γειτονιάς: Στην «τελική ευθεία» το πρόγραμμα – Άνοιξε η πλατφόρμα
Επίκαιρα
Stop Scrolling: Γυναικοκτονίες (ξανά), μια δίκη-ορόσημο κι ένα deal που ταράζει το Χόλιγουντ
Επίκαιρα
Ανακαλύφθηκε άγαλμα της θεάς Αθηνάς στην Τουρκία