MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τζόνι Ντεπ: Μέχρι και 30.000 δολάρια ξοδεύουν οι fans για να δουν από κοντά τη δίκη του ηθοποιού

Η δίκη ανάμεσα στην Άμπερ Χερντ και τον Τζόνι Ντεπ συνεχίζεται, με το ζευγάρι να αποκαλύπτει κάθε μέρα όλο και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προσωπική του ζωή.

Τζόνι Ντεπ (Πηγή: AP)
Monopoli Team

Εκτός, όμως, από τη «μάχη» ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς του Χόλιγουντ και πρώην συζύγους, διεξάγεται ακόμα μία ανάμεσα στους θεατές που θέλουν να καθίσουν στις λιγοστές θέσεις της αίθουσας του δικαστηρίου της Βιρτζίνια.

Όπως αποκαλύπτει το αμερικανικό περιοδικό People, η Ivan De Boer, μια 59χρονη από το Λος Άντζελες, «έκαψε» όλες τις μέρες της ετήσιας άδειάς της, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τη δίκη. Σαν να μην έφτανε αυτό, παραδέχθηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό πως ξόδεψε περίπου 30.000 δολάρια τις ημέρες που παρέμεινε στην πόλη, σε διαμονή και φαγητό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζόνι Ντεπ – Αμπερ Χερντ: Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες της κακοποίησης που έγιναν γνωστές στη νέα δίκη12.09.2018

«Πήρα τις άδειές μου όλο το χρόνο για να μπορέσω να είμαι εδώ για τον Τζόνι. Είμαι στην ίδια ηλικία με τον Τζόνι. Είμαι single, οπότε κάνω αυτό που θέλω», δήλωσε η φανατική θαυμάστρια του ηθοποιού και συνέχισε λέγοντας πως «δεν μετανιώνω. Θα το μετάνιωνα περισσότερο αν δεν ήμουν εδώ».

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b