MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τζόνι Ντεπ – Αμπερ Χερντ: Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες της κακοποίησης που έγιναν γνωστές στη νέα δίκη

Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ εμφανίστηκαν στο δικαστήριο, καθώς ο ηθοποιός κατηγορεί την πρώην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση. Οι λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για έναν τραυματισμό που είχε ο ηθοποιός σοκάρουν

Monopoli Team

Τέταρτη ημέρα της δίκης ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Αμπερ Χερντ, οι οποίοι εμφανίστηκαν στο δικαστήριο καθώς ο ηθοποιός κατηγορεί τη πρώην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση.

Όπως αναφέρει η DailyMail, στο δικαστήριο ακούστηκε η προηχογραφημένη κατάθεση, μέσω βίντεο, του γιατρού Ντέιβιντ Κίπερ από το Μπέβερλι Χιλς, στον οποίο έχει απευθυνθεί ο Τζόνι Ντεπ για να θεραπεύσει τους εθισμούς του στα οπιοειδή από τον Μάιο του 2014. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος γιατρός είναι γνωστός στο Χόλιγουντ, διότι είχε στο πελατολόγιό του και άλλες διασημότητες, όπως ο Οζι Οσμπορν.

Ο γιατρός αναφέρθηκε στην κατάθεσή στην ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ του ίδιου και του Ντεπ, στο οποίο ο ηθοποιός είχε πει ότι έκοψε το δάχτυλό του. Σε αυτό είπε: «Νομίζω ότι αυτό έλεγε, ναι».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Ντεπ έστειλε μήνυμα στον Κίπερ μετά το περιστατικό λέγοντας: «Έκοψα την κορυφή του μεσαίου μου δακτύλου… Τι να κάνω;». Εκτός φυσικά από το να πας σε νοσοκομείο….. Ντρέπομαι τόσο πολύ που μπήκα σε οτιδήποτε μαζί της… Γ@@ω τον κόσμο. JD».

Μια εβδομάδα μετά την επείγουσα επίσκεψή του στο νοσοκομείο, ο Ντεπ έστειλε και πάλι μήνυμα στο γιατρό του: «Σας ευχαριστώ για όλα. Έχω κόψει το αριστερό μεσαίο δάχτυλο του χεριού μου ως υπενθύμιση ότι δεν πρέπει ποτέ ξανά να κόψω το δάχτυλό μου!!! Σ’ αγαπώ, αδερφέ. Johnny».

Ο Κίπερ είπε επίσης ότι ο Ντεπ είχε πει σε έναν γιατρό ότι είχε κόψει το δάχτυλό του με ένα μαχαίρι. Ωστόσο, η μαρτυρία του περιπλέκει τα πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζόνι Ντεπ: Κανείς δεν είναι ασφαλής από την “κουλτούρα της ακύρωσης”12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b