MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

The Meet Market: Δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη για να συνοδεύσει το 21o Αthens Jazz

Από τις 23 έως τις 29 Μαΐου, το Meet Market, η αγαπημένη μετακινούμενη αγορά της πόλης, δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για να συνοδεύσει το 21o Αthens Jazz.

Monopoli Team

Για μια ολόκληρη εβδομάδα η ελληνική επιχειρηματικότητα του Meet Market θα «μιξαριστεί» με τη διασκέδαση του Athens Jazz, του μακροβιότερου μουσικού θεσμού της πόλης, που φέτος τιμά τις γυναίκες της jazz και φορά περήφανα τον τίτλο #WomeninJazz.

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, θα γίνει το ένα και μοναδικό place to be, αφού θα ξεχειλίσει από jazzy ήχους, με back to back δωρεάν συναυλίες, που θα σημάνουν την εκκίνηση των καλοκαιρινών lives ενώ παράλληλα το Meet Market, συνοδοιπόρος του φεστιβάλ τα τελευταία 6 χρόνια, θα γεμίσει το κτίριο Μηχανουργείο, το προαύλιο Μηχανουργείου και το κτίριο Αποθήκη με #madeinGreece δημιουργίες.

Από ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα, αντικείμενα τέχνης και διακόσμησης μέχρι προϊόντα wellness, βιολογικά τρόφιμα και είδη για το παιδί και την οικογένεια , 100+ σχεδιαστές, καλλιτέχνες και παραγωγοί της εγχώριας επιχειρηματικής σκηνής θα συγκεντρωθούν για να μοιραστούν μαζί μας τις ιστορίες τους και τις γεμάτες έμπνευση ιδέες τους.

Για 7 συνεχόμενες ημέρες θα γεμίσουμε τις τσάντες μας με one-of-a-kind αγορές, θα ανοίξουμε την όρεξή μας με νόστιμο street food και θα ξεδιψάσουμε με δροσερά cocktails στην πιο «jazz» εβδομάδα του χρόνου.

*Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το LineUp και τις παιδικές δραστηριότητες θα ανακοινωθούν σύντομα.

**Για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα του Meet Market, ακολουθήστε τις σελίδες στο Facebook & Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ21st Athens Jazz: 21 καλλιτέχνιδες, all-female bands και σχήματα με front women από όλο τον κόσμο – Το αναλυτικό πρόγραμμα12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

The Meet Market στο 21ο Athens Jazz | Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Δευτέρα 23 – Κυριακή 29 Μαΐου 2022
Αίθουσες: Μηχανουργείο, Προαύλιο Μηχανουργείου & Αποθήκη
Ωράριο: Καθημερινές 20:00 – 00:00 // Σαββ. & Κυρ. 12:00 – 00:00
Είσοδος δωρεάν

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b