MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κάρι Φουκουνάγκα: Ο σκηνοθέτης του «No Time To Die» κατηγορείται για παρενόχληση και χειριστική συμπεριφορά

Τρεις γυναίκες κατηγορούν τον δημοφιλή σκηνοθέτη του «True Detective» και του «James Bond», Κάρι Φουκουνάγκα, για παρενόχληση και χειριστική συμπεριφορά.

Monopoli Team

Ο Κάρι Φουκουνάγκα κατηγορείται για παρενόχληση και χειριστική συμπεριφορά από τρεις γυναίκες, οι οποίες ισχυρίζονται ότι βρέθηκαν στο στόχαστρο του Αμερικανού σκηνοθέτη σε ξεχωριστά πρότζεκτ.

Ο γνωστός για την ταινία «James Bond: No Time To Die» και την πρώτη σεζόν του «True Detective», 44χρονος σκηνοθέτης και σεναριογράφος δέχτηκε αρχικά καταγγελία από την 23χρονη ηθοποιό Ρέιτσελ Βίνγμπερκ, η οποία μίλησε για την ψυχολογική πίεση και το τραύμα που της άφησε η σχέση της μαζί του.

Οι ισχυρισμοί της βγήκαν στο φως ως απάντηση σε σχόλιο του Φουκουνάγκα σχετικά με το σχέδιο του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, που διέρρευσε, για την ανατροπή του Roe v Wade, που έλεγε: «Εν τω μεταξύ, στην Αμερική, το Ανώτατο Δικαστήριο προσπαθεί να μας σπρώξει ένα βήμα πιο κοντά στον πόλεμο με τον εαυτό μας… νομιμοποιώντας έναν πόλεμο κατά των δικαιωμάτων των γυναικών».

«Έτσι, δημοσίευσε αυτό σήμερα… και με τσαντίζει γιατί κυριολεκτικά δεν νοιάζεται για τις γυναίκες», έγραψε η Βίνγμπερκ δίπλα σε ένα screenshot της δήλωσης του Φουκουνάγκα. «Το μόνο που κάνει είναι να τις τραυματίζει. Έχω μιλήσει με πολλά κορίτσια. Άντε γ@@@ Κάρι».

Η Βίνγμπερκ συνέχισε να δημοσιεύει πρόσθετες λεπτομέρειες της σχέσης της με τον Κάρι – συμπεριλαμβανομένων βίντεο και φωτογραφιών που είχαν μαζί – οι οποίες είναι αποθηκευμένες στο Instagram της, υπό τον τίτλο «Κάρι μέρος 1» και «Κάρι μέρος 2». Εξηγεί ότι γνωρίστηκαν σε μια φωτογράφιση, όταν εκείνη ήταν 18 ετών και συνέχισαν να στέλνουν μηνύματα ο ένας στον άλλο μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η μυστική αυτή σχέση έληξε όταν η Βίνγμπερκ πλέον ήταν 21 ετών.

Σε βίντεο στο Instagram, η Βίνγμπερκ δείχνει επίσης ένα τατουάζ που αναφέρει πως της έκανε ο Φουκουνάγκα όταν ήταν 18 ετών, εξηγώντας ότι είναι κάτι που του αρέσει να κάνει για να «σημαδεύει τις γυναίκες», ενώ μοιράζεται προσωπικά μηνύματα με άλλα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης του Φουκουνάγκα, τα οποία ισχυρίζονται ότι τους έκανε το ίδιο πράγμα. «Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του στο παρελθόν για το πώς με έκανε να νιώσω και ποτέ δεν ανέλαβε τις ευθύνες του», προσθέτει. «Βασικά με απομάκρυνε, με έκανε να έχω προσδοκίες που ποτέ δεν είχε σκοπό να εκπληρώσει… Μετά έμαθα για όλα αυτά τα άλλα κορίτσια στα οποία έκανε το ίδιο πράγμα και σκέφτηκα ‘α, αυτό είναι ένα μοτίβο’».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEurovision 2022: Σάλος με καταγγελία εθελόντριας για σεξουαλική παρενόχληση από χορευτές12.09.2018

Μέχρι στιγμής, ακόμη δύο γυναίκες έχουν μιλήσει για την συμπεριφορά του Φουκουνάγκα. Οι δίδυμες Χάνα και Κέιλιν Λους δημοσίευσαν στις 5 Μαΐου μια ανάρτηση στο blog τους, «σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τη Ρέιτσελ Βίνγμπερκ», μέσω της οποίας υποστηρίζουν ότι ήταν μόλις 20 ετών όταν γνώρισαν τον σκηνοθέτη στα γυρίσματα της σειράς του Netflix, «Maniac», στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Τζόνα Χιλ.

«Κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών ετών, θα ήμασταν και οι τρεις μπλεγμένοι σε μια περίεργη σχέση που εμείς ελπίζαμε ότι θα διαμορφωνόταν σε μια από τις δύο κατηγορίες: μια απλή τριάδα φίλων ή μια ρομαντική σχέση μεταξύ μίας από εμάς και του Κάρι», αναφέρουν οι δίδυμες. Μάλιστα, αποκαλύπτουν πως ο σκηνοθέτης τις προσκάλεσε να μείνουν μαζί του στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «No Time To Die» και στο εξοχικό του κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Όταν τον απέρριψαν, εκείνος τότε αυτοπροσκλήθηκε στο σπίτι των γονιών τους στην Πενσιλβάνια.

«Δείγματα υπήρχαν, αλλά επιλέξαμε να τα αφήσουμε να περάσουν απαρατήρητα», προσθέτουν. Στη συνέχεια οι τρεις τους φαίνεται να κατέληξαν σε ένα υδρομασάζ, όπου, όπως λένε, τις ρώτησε αν είναι παρθένες, τις σκέψεις τους για το τρίο και προφανώς ισχυρίστηκε ότι η αιμομιξία είναι μια χαρά «αν όσοι συμμετέχουν είναι εντάξει με αυτό». Εβδομάδες αργότερα, αναφέρουν ότι τον συνάντησαν στο ρετιρέ του στη Νέα Υόρκη, όπου παρακολούθησαν το ακυκλοφόρητο «No Time To Die» στο κρεβάτι του.

«Ο σκοπός της δημοσίευσης δεν είναι να ξεκινήσουμε ένα κυνήγι μαγισσών εναντίον του Κάρι ή οποιουδήποτε άλλου ανθρώπου», καταλήγουν οι αδελφές. «Δεν θα μάθουμε ποτέ με βεβαιότητα ποιες ήταν οι προθέσεις του. Ξέρουμε μόνο τι συνέβη και πώς μας έκανε να νιώσουμε. Το μοιραζόμαστε γιατί ξέρουμε ότι δεν είμαστε μόνες μας με την εμπειρία μας και με τον τρόπο που μας έχει επηρεάσει και έχει φθείρει τις καρδιές μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιαν Φαμπρ: Ο Βέλγος χορογράφος κρίθηκε ένοχος για τη σεξουαλική παρενόχληση χορευτριών του θιάσου του12.09.2018

Οι δίδυμες Λους δημοσίευσαν μια selfie με τη Ρέιτσελ Βίνγμπερκ στο Twitter, γράφοντας στη λεζάντα: «Σε αυτό είμαστε μαζί. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας πλησιάσατε με αγάπη και υποστήριξη. Σημαίνει περισσότερα από όσα φαντάζεστε και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μας να μιλήσουμε, από το να μείνουμε φοβισμένες».

«Τα προσωπικά μας μηνύματα στα social media είναι πάντα ανοιχτά και θέλουμε να ξέρετε ότι είμαστε εδώ και για όλους εσάς».

Ο Φουκουνάγκα έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι υποστηρίζει τις γυναίκες και υπερασπίζεται τα δικαιώματά τους και την εκπροσώπησή τους στην κινηματογραφική βιομηχανία – κυρίως φέρνοντας τη Φίμπι Ουόλερ-Μπριτζ του «Fleabag» στη συγγραφική ομάδα του James Bond για να «κάνει τους γυναικείους χαρακτήρες να είναι κάτι παραπάνω από απλές επινοήσεις» (σύμφωνα με συνέντευξή του στο Hollywood Reporter).

Οι πρόσφατες αυτές καταγγελίες των τριών γυναικών έφεραν στην επιφάνεια και τους ισχυρισμούς της ηθοποιού Ρέντεν Γκριρ, σύμφωνα με την οποία η ίδια απολύθηκε από έναν μικρό ρόλο στο «True Detective», αφού ο Φουκουνάγκα προσπάθησε να την πιέσει να εμφανιστεί γυμνή, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε καμία τέτοια υποχρέωση βάσει ρόλου.

Ο Φουκουνάγκα δεν έχει για την ώρα σχολιάσει δημοσίως τους ισχυρισμούς των τριών γυναικών.

Με πληροφορίες από το Dazed.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b