MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μπένεντικτ Κάμπερμπατς: Τα «χρόνια πολλά» στη μαμά του, η διαφήμιση στην Ελλάδα και το κάλεσμα του Βασίλη Κικίλια

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς ήταν καλεσμένος το Σάββατο 7 Μαΐου στο Saturday Night Live και στον εισαγωγικό του μονόλογο βρήκε ευκαιρία να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στη μαμά του για τη Γιορτή της Μητέρας. Πώς κατέληξε, όμως, να διαφημίζει τη χώρα μας και τι του απάντησε ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας;

Monopoli Team

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς βρέθηκε καλεσμένος στο Saturday Night Live και «έκλεισε» τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, αφού ο εισαγωγικός του μονόλογος ήταν το highlight της βραδιάς.

Το «άκυρο» της μαμάς του

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός, μιλώντας στην κάμερα, βρήκε την ευκαιρία να ευχηθεί στις δύο γυναίκες της ζωής του, τη μητέρα και τη σύζυγό του, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας. Αναφερόμενος αρχικά στη μαμά του, αποκάλυψε πως εκείνη τη στιγμή η ίδια βρίσκεται σε διακοπές στην Ελλάδα, ενώ μετέφερε έναν αστείο διάλογο που είχαν οι δυο τους, με τη μητέρα του να του δηλώνει ξεκάθαρα πως προτιμά να απολαμβάνει τις ηλιόλουστες παραλίες της χώρας, παρά να βρίσκεται στο στούντιο του SNL για να παρακολουθήσει τον γιο της στον ρόλο του οικοδεσπότη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜπένεντικτ Κάμπερμπατς: Ύψωσε την ουκρανική σημαία στο διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα12.09.2018

Συγκεκριμένα ο Κάμπερμπατς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχηθώ ‘χρόνια πολλά’ στη μαμά μου για τη Γιορτή της Μητέρας. Αλλά είναι στην Ελλάδα αυτές τις μέρες. Προσφερθήκαμε να την φέρουμε εδώ με εισιτήριο πρώτης θέσης, αλλά εκείνη απάντησε: ‘Είμαι σε μια παραλία στην Ελλάδα. Είσαι τρελός;’».

Η πρόταση του υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια

Λαμβάνοντας αφορμή από αυτή την αναφορά του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στις διακοπές της μαμάς του στην Ελλάδα, ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, πρότεινε μέσω ενός Tweet στον ηθοποιό, να έρθει εκείνος στην Ελλάδα και να βρεθεί στο πλευρό της μαμάς του.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ίσως θα σκεφτόσουν να έρθεις στην Ελλάδα, καθώς, όπως φαίνεται, η μαμά σου δεν προβλέπεται να φύγει σύντομα. Έχεις 63 πτήσεις μέσα στην εβδομάδα από ΗΠΑ προς Ελλάδα για να διαλέξεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑO Dr Strange προβληματίζει, η Marvel ψάχνεται12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b