MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έλον Μασκ: Τι σχεδιάζει για το Twitter – Απολύσεις και μηνιαίες συνδρομές

Ο Έλον Μασκ έχει ετοιμάσει ήδη το πλάνο του για το Twitter και περιλαμβάνει απολύσεις που θα φέρουν… προσλήψεις και αύξηση εσόδων – Τι σκέφτεται για τη μηνιαία συνδρομή που θα πληρώνεται με… κρυπτονομίσματα

Monopoli Team

ΟΈλον Μασκ σχεδιάζει να απολύσει 1.000 υπαλλήλους από το Twitter μόλις ολοκληρωθεί η αγορά του. Πιστεύεται ότι θα απολύσει πολλά από τα μέλη του προσωπικού της εταιρείας μετά τη μεταβίβαση της ιδιοκτησίας που θα πραγματοποιηθεί σε περίπου έξι μήνες. Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, όμως, ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος πρόκειται να κάνει χιλιάδες νέες προσλήψεις, αυξάνοντας τους υπαλλήλους τις εταιρείας στους 11.000, από 7.500 σήμερα.

Σε εταιρικό επίπεδο, ο Μασκ είχε προηγουμένως διατυπώσει την ιδέα να κλείσει τα κεντρικά γραφεία του Σαν Φρανσίσκο προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα, αλλά και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου να μην λαμβάνουν μισθό, μειώνοντας άλλα 3 εκατομμύρια δολάρια από τα έξοδα. Οι αλλαγές που κάνει ο Μασκ είναι μέρος του σχεδίου του να αυξήσει τα ετήσια έσοδα του Twitter. Από τα 5 δισ. θέλει να τα εκτοξεύσει στα 26,4 δισ. δολάρια.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b