MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Δεν ξαναπάω ποτέ»: 10 εκνευρισμένοι ξένοι τουρίστες σχολιάζουν όσα δεν τους άρεσαν στις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας

Μια «βόλτα» στα σχόλια που αφήνουν στο Trip Advisor οι ξένοι επισκέπτες που πέρασαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα, αρκεί για να καταλάβεις τι τους εκνευρίζει τόσο πολύ στις παραλίες μας.

Monopoli Team

Ο Μάιος είναι εδώ, τα μέτρα για τον κορονοϊό χαλάρωσαν και η χώρα μας είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους πρώτους τουρίστες της φετινής σεζόν. Με τον καιρό να φτιάχνει σιγά σιγά και τη θερμοκρασία να κρατιέται σταθερά πάνω από τους 20-25 βαθμούς, πολλοί θα τολμήσουν και μια βουτιά στη θάλασσα. Έχουμε άλλωστε μερικές από τις καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη, έτσι δεν είναι;

Βέβαια, για κάποιους ίσως αυτό να μην ισχύει και τόσο. Και όταν λέμε «κάποιους» εννοούμε τους ξένους επισκέπτες που πέρασαν μερικές ημέρες διακοπών στην Ελλάδα και δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένοι από τις καλύτερες παραλίες τις χώρας μας. Μια μικρή «βόλτα» στα σχόλια που άφησαν στο Trip Advisor, αρκεί για να καταλάβεις τι τους εκνεύρισε τόσο πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτές είναι οι πιο δημοφιλείς ελληνικές παραλίες στο Instagram12.09.2018

Ας δούμε μερικά από τα πιο έξαλλα σχόλια που άφησαν κάτω από τις καλύτερες ελληνικές παραλίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4 ελληνικές παραλίες στις κορυφαίες της Ευρώπης για το 202212.09.2018

Μπάλος, Κρήτη

«Πολύ κακή εμπειρία. Σαν ένα εργοστάσιο τουριστών. Δεν υπάρχει χώρος να καθίσεις. Απλά ρίχνουν χίλια άτομα στην παραλία. Απαίσιο».

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b