MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Εκδηλώσεις, ταινίες, εκθέσεις στην πόλη: 3 προτάσεις για τη Δευτέρα 2 Μαΐου

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε προτάσεις με μερικές από τις πιο αξιόλογες πολιτιστικές εκδηλώσεις για να παρακολουθήσετε στην πόλη σήμερα, Δευτέρα 2 Μαΐου 2022.

Ξεναγήσεις στο ΚΠΙΣΝ
Αριστούλα Ζαχαρίου

Εκθέσεις

1. «Πανοπλίες – Η τέχνη του οπλισμού στην Αρχαία Ελλάδα»: Περιοδική έκθεση στο Μουσείο Κοτσανά

Το Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας παρουσιάζει τη νέα περιοδική έκθεση «Πανοπλίες – Η τέχνη του οπλισμού στην Αρχαία Ελλάδα». Η έκθεση προσφέρει το ιστορικό πανόραμα των κύριων τυπολογιών κατασκευής πανοπλίας, καλύπτοντας το διάστημα από την ύστερη ελλαδική ως την ύστερη βυζαντινή εποχή, φέρνοντας στο προσκήνιο μία παράδοση και ιστορία περίπου 3.000 χρόνων.
Διάρκεια Έκθεσης: 13/4/2022 έως 12/5/2023
Ωράριο: Δευτέρα – Κυριακή 10:00 – 18:00
Γενική είσοδος: € 4
Μουσείο Κοτσανά: Πινδάρου 6 & Ακαδημίας, Κολωνάκι, 10671, Αθήνα, (+30) 211 411 0044. Ε:[email protected].

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHot or Not #9: Όσα μας άρεσαν και όσα μας “χάλασαν” αυτή την εβδομάδα12.09.2018

Άλλες εκδηλώσεις

2. Τhis is Athens City Festival: Περισσότερες από 100 δράσεις σε μια μεγάλη γιορτή της πόλης

Τhis is Athens City Festival.Η μεγάλη γιορτή της πολης έρχεται με περισσότερες από 100 δράσεις από την 1η ως και τις 31 Μαϊου: Μουσεία, γκαλερί, εκθέσεις, γαστρονομία, πικ νικ, συναυλίες, DJ sets, street parties, θεατρικές παραστάσεις, σινεμά, περιηγήσεις, ποδηλατάδες, αξιοθέατα, Techno στη Βαρβάκειο, Jazz στο Μουσείο της Ακρόπολης, French House στο Ωδείο Αθηνών. Καθιερωμένα και αγαπημένα events της πόλης και νέες πρωτοβουλίες σε ένα νέο φεστιβάλ για την Αθήνα, για όλο τον Μάιο. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της Δευτέρας 2 Μαΐου εδώ.
1-31 Μαΐου
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ

3. Ξεναγήσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Οι επισκέπτες ξεναγούνται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δημιουργία του αρχιτεκτονικού γραφείου Renzo Piano Building Workshop (RPBW). Οι ξεναγήσεις περιλαμβάνουν περιήγηση στους εξωτερικούς χώρους κοινού στο πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής κτιριακό συγκρότημα που φιλοξενεί την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και την Εθνική Λυρική Σκηνή. Ξεκινούν από την εξωτερική υποδοχή της Αγοράς και θα κατευθύνονται προς το κτίριο του Φάρου, που παρέχει πανοραμική θέα στο Πάρκο και στην Αττική.
Δευτέρα 2 Μαΐου, στις 12:00
Ελεύθερη είσοδος. Απαραίτητη η προεγγραφή. Σημείο συνάντησης: Αγορά
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα. Τηλ: (+30) 216 8091000. Email: [email protected] | https://www.snfcc.org/.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ ιστορία της Πρωτομαγιάς: Από την «αναγέννηση» της φύσης στην «αναγέννηση» της εργατικής τάξης12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b