MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Ύδρα: Ένα νησί γεμάτο ιστορία και ομορφιά

Μέσα στα λίγα τετραγωνικά χιλιόμετρά της συνδυάζεται η ιστορία και η παράδοση με τον κοσμοπολιτισμό, η άγρια ομορφιά με την αρχοντιά. H Ύδρα αποτελεί ιδανικό προορισμό για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα.

Monopoli Team

«Αν έχεις σπίτι στην Ύδρα, οι πόλεις μοιάζουν λιγότερο τρομακτικές», έλεγε ο Λέοναρντ Κοέν, ο οποίος το 1960 αγόρασε ένα σπίτι στο νησί που του χάρισε στιγμές ηρεμίας και έμπνευσης. Αγαπημένο καταφύγιο των καλλιτεχνών αλλά και όσων αγαπούν την τέχνη, η Ύδρα είναι ένα νησί που διατηρεί αναλλοίωτη την ξεχωριστή, σοφιστικέ γοητεία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4 ελληνικές παραλίες στις κορυφαίες της Ευρώπης για το 202212.09.2018

Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, το αρχοντικό νησί του Αργοσαρωνικού αποτελεί ιδανικό προορισμό για ρομαντικές βόλτες και περιηγήσεις με άρωμα Ιστορίας. Μέσα στα λίγα τετραγωνικά χιλιόμετρά του χωρούν η εξαιρετική αρχιτεκτονική, η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, η κοσμοπολίτικη αύρα και η έντονη έντονη καλλιτεχνική κίνηση. Απαλλαγμένη από θορύβους αυτοκινήτων, η Ύδρα σε καλεί να σταματήσεις τον χρόνο και να χαλαρώσεις, να περπατήσεις στα πλακόστρωτα σοκάκια της, να θαυμάσεις τα καπετανόσπιτα και τα καλοδιατηρημένα αρχοντικά με τις αυστηρές, λιτές γραμμές και να περιπλανηθείς στα μονοπάτια της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜονή: Το παραδεισένιο νησάκι με τα ελάφια και το μυστικό τούνελ12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b