MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: 8 λάθη που δεν είχες προσέξει στη σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ, η υπερπαραγωγή του Φράνκο Τζεφιρέλι, επιστρέφει στη μικρή οθόνη τη Μεγάλη Εβδομάδα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και παρά το γεγονός ότι θεωρείται «η καλύτερη θρησκευτική παραγωγή» με θέμα τη ζωή του Χριστού, ακόμα και εκεί κάποια πραγματάκια φαίνεται ότι «ξέφυγαν» από τους δημιουργούς.

Monopoli Team

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ επιστρέφει στις οθόνες μας τη Μεγάλη Τρίτη (19/4) στις 21.00 μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, για μια ακόμα χρονιά, αφού Μεγάλη Εβδομάδα χωρίς το αριστούργημα του Φράνκο Τζεφιρέλι με τον Ρόμπερτ Πάουελ στον ρόλο του Χριστού δε γίνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠάσχα στην Αθήνα: 10+1 συναυλίες για να μπείτε στο πνεύμα των ημερών12.09.2018

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι έχει χαρακτηριστεί «η καλύτερη θρησκευτική παραγωγή» με θέμα τη ζωή του Χριστού, ενώ ο Ρόμπερτ Πάουελ και η Ολίβια Χάσεϊ (υποδύθηκε την Παναγία) έχουν ταυτιστεί όσο κανένας άλλος ηθοποιός με τους συγκεκριμένους ρόλους. Αξίζει δε να αναφερθεί πως η σειρά ακολούθησε πιστά τα Ευαγγέλια προκειμένου να αποτυπώσει τη ζωή του Θεανθρώπου.

Βέβαια, όσο άρτια και αν έχει γυριστεί μια παραγωγή, πάντα υπάρχουν πραγματάκια που «ξεφεύγουν» στα γυρίσματα και φυσικά, οι αετομάτηδες θεατές είναι πάντα εκεί να τα επισημάνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠασχαλινές αγορές: 8 φιλανθρωπικά και φιλοζωικά bazaar με πρωτότυπα δώρα και δημιουργίες12.09.2018

Ένα από αυτά είναι το γεγονός ότι οι πολλοί Ρωμαίοι στρατιώτες έχουν γένια παρά το γεγονός ότι την εποχή που διαδραματίζονται τα γεγονότα, σχεδόν όλοι ήταν φρεσκοξυρισμένοι.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b