MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Telegram: Η εφαρμογή που έφτιαξαν δύο Ρώσοι, έγινε το αγαπημένο social media στην Ουκρανία

Ολοένα και περισσότεροι χρήστες κατεβάζουν το Telegram στα κινητά τους τηλέφωνα μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία. Πώς, όμως, η εφαρμογή που έφτιαξαν δύο Ρώσοι, κατάφερε να γίνει το νούμερο ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης αυτή την περίοδο;

Monopoli Team

Αν δεν έχεις κατεβάσει ήδη το Telegram στο smartphone σου, τότε σίγουρα θα έχεις μάθει για την ύπαρξή του τις τελευταίες ημέρες. Μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης άρχισε να κερδίζει όλο και περισσότερους χρήστες, καταφέρνοντας μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να γίνει mainstream σε πολλές χώρες.

Η αλήθεια είναι πως τόσο στην Ουκρανία, όσο και στη Ρωσία, το Telegram είχε φανατικό κοινό πολύ πριν από τον πόλεμο, ειδικά στις ηλικίες 18 με 24. Ιδρύθηκε το 2013 από τους Ρώσους αδερφούς Ντουρόφ (Πάβελ και Νικολάι), οι οποίοι βρίσκονται πίσω κι από τη δημιουργία του Vkontakte (VK) του ρωσικού Facebook. Ουσιαστικά, η μεγάλη διαφορά που έχει το Telegram σε σχέση με τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πως επιτρέπει τη δημιουργία καναλιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠόλεμος στην Ουκρανία: «Πέφτει» το Instagram, κλαίνε οι Influencers12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b