MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΓΟΡΕΣ

Μέγαρο Μουσικής: Design πασχαλινά και ανοιξιάτικα αντικείμενα στο Μ Shop

Μία ολοκαίνουργια συλλογή από πασχαλινά, ανοιξιάτικα αλλά και μουσικά θέματα, αποκλειστικά σχεδιασμένη για το Μέγαρο, μάς περιμένει στον χώρο του Μ Shop.

Κεραμικά αυγά ζωγραφισμένα στο χέρι – μαέστρος και σοπράνο της Αγγελικής Κερασιώτη, αποκλειστικά για το Μεγαρο Μουσικής Αθηνών –  55€ το ένα © George Kalfamanolis
Monopoli Team

Αυτό τον Απρίλιο, μια ολοκαίνουργια συλλογή από πασχαλινά, ανοιξιάτικα αλλά και μουσικά θέματα, αποκλειστικά σχεδιασμένη για το Μέγαρο, μας περιμένει στον χώρο του Μ Shop: χειροποίητες λαμπάδες, κεραμικά μπολ και αυγά, plexiglass πεταλούδες, όλα ζωγραφισμένα στο χέρι. Τα υπογράφουν η Μαρία Αποστόλου, η Δανάη, η Αγγελική Κερασιώτη, η Χριστίνα Μόραλη, η Καίτη Σκούρτη και η Design the day.

Κεραμικό μπολ ζωγραφισμένο στο χέρι, της Καίτης Σκούρτη – μικρό 12 €, μεγάλο15€ © George Kalfamanolis

Ακόμα, κρυμμένοι μικροί θησαυροί του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών μεταμορφώνονται σε διακοσμητικά ή χρηστικά αντικείμενα που ομορφαίνουν την καθημερινότητά μας και γίνονται ιδανικά δώρα για το Πάσχα, προσδίδοντας στο Κατάστημα του Μεγάρου έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Έντυπα προγράμματα παραστάσεων και συναυλιών αλλά και κατάλογοι εκθέσεων από την τριαντάχρονη ιστορία του Μεγάρου αποκτούν νέα ζωή, «ντύνοντας» με τα εξώφυλλά τους κουτιά σε διάφορες διαστάσεις, τα οποία μπορούν να χρησιμεύσουν ως συσκευασίες δώρων ή να διακοσμήσουν με μια μικρή νότα… τέχνης το σπίτι ή το γραφείο.

Plexiglass πεταλούδα ζωγραφισμένη με τέμπερα σε χαρτί, της Μαρίας Αποστόλου –μικρή 38€, μεγάλη 45€ © George Kalfamanolis

Υπόλοιπα υφασμάτων από το βεστιάριο και το εργαστήριο του Μεγάρου που είχαν χρησιμοποιηθεί για τη ραφή κοστουμιών, γίνονται στολίδια για βεντάλιες, κοσμήματα, μικρά αντικείμενα τέχνης, αξεσουάρ, χάρη στη φαντασία της γνωστής σχεδιάστριας Λουκίας, η οποία προσέφερε αφιλοκερδώς τις δημιουργίες της στο M Shop.

Eπίσης, στις προθήκες του M Shop, βρίσκει κανείς αντικείμενα ειδικά σχεδιασμένα για το Μέγαρο, όπως μεταξωτά μαντήλια, φουλάρια και pochettes της Μantility με μοτίβα εμπνευσμένα από τον χορό και τη μουσική (Studiolav), ημερολόγια και σημειωματάρια με βυζαντινή βιβλιοδεσία (Studio Artarios), είδη για το παιδί αλλά και το σπίτι.

Μεταξωτό μαντήλι-pochette, αποκλειστικά σχεδιασμένο από τη Μantility για το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – 75€ © George Kalfamanolis

Ξεχωριστή θέση στο M Shop κατέχουν οι υπογεγραμμένες και αριθμημένες μεταξοτυπίες έργων του σπουδαίου ζωγράφου, δάσκαλου και ακαδημαϊκού Παναγιώτη Τέτση που έφυγε από κοντά μας το 2016. Οι επισκέπτες μπορούν ακόμη να βρουν στο Κατάστημα του Μεγάρου κεραμικά με την υπογραφή της Βάσως Τρίγκα, του Κώστα Καρακίτσου και της Ελένης Παλαιολόγου.

Αλλά και για όσους αναζητούν προσωπικά ή επαγγελματικά δώρα που ομορφαίνουν την καθημερινότητά μας με χρώματα, με τη χαρά της μουσικής, του χορού και της τέχνης, οι επιλογές είναι πολλές: cd, δίσκοι βινυλίου –που έχουν επανέλθει, τα τελευταία χρόνια, στο προσκήνιο–, βιβλία, βαμβακερά Τ-shirts, κούπες για το τσάι, φλυτζάνια espresso, τσάντες και πολλά άλλα.

M Café © akriviadis

Στον εξωτερικό χώρο του M Shop λειτουργεί τις ίδιες ημέρες και ώρες το M Café, ένα ιδανικό σημείο συνάντησης στο κέντρο της πόλης που υποδέχεται τους επισκέπτες του με χαμόγελο και με απολαυστικά ροφήματα και φρέσκα σνακ!

Τα έσοδα του M Shop διατίθενται για την ενίσχυση του έργου του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌμορφες, χειροποίητες λαμπάδες από τα εργαστήρια του Εθνικού Θεάτρου12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πληροφορίες και ώρες λειτουργίας

https://www.megaron.gr/the-m-shop/

* Το Μ Shop θα παραμείνει κλειστό από τη Μεγάλη Πέμπτη έως την Τρίτη του Πάσχα.

 

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b