MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Pink Floyd: Κυκλοφορούν νέο τραγούδι 30 χρόνια μετά για την Ουκρανία

Οι Pink Floyd πρόκειται να κυκλοφορήσουν απόψε τα μεσάνυχτα νέο τραγούδι μετά από σχεδόν 30 χρόνια, για να στηρίξουν τον λαό της Ουκρανίας – Το νέο κομμάτι, με τίτλο «Hey, Hey, Rise Up», περιλαμβάνει και ένα στιγμιότυπο από τον Andriy Khlyvnyuk, τραγουδιστή του ουκρανικού συγκροτήματος Boombox.

Monopoli Team

Οι Pink Floyd κυκλοφορούν το πρώτο του νέο κομμάτι εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες για να συγκεντρώσουν χρήματα για τον λαό της Ουκρανίας. Το σινγκλ «Hey Hey, Rise Up» ηχογραφήθηκε την περασμένη εβδομάδα και βασίζεται σε μία εκτέλεση του Andriy Khlyvnyuk από το ουκρανικό συγκρότημα Boombox, το οποίο ελήφθη από ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑWe Are Your Friends: Ομαδική έκθεση μιας μέρας στο Ρομάντσο για το «Voices of Children» και τη στήριξη των παιδιών της Ουκρανίας12.09.2018

Το τραγούδι είναι μια ανανεωμένη εκδοχή ενός ύμνου διαμαρτυρίας από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο κ. Khlyvnyuk βρισκόταν σε περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν ξεκίνησε ο πόλεμος και επέστρεψε στο Κίεβο για να καταταγεί στον στρατό της χώρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Λεωνίδας Καβάκος στο Μέγαρο: Μια μεγάλη συναυλία για την υποστήριξη των θυμάτων του πολέμου στην Ουκρανία12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b