MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Edition Bloom: Η Suburbia επιστρέφει με ένα νέο “secret party” ωδή στην άνοιξη

Suburbia Edition “Bloom”, η υπέρτατη έκφραση αγάπης της μουσικής κοινότητας Suburbia, με άρωμα λουλουδιών, αυτή την φορά θα πλημμυρίσει τις αισθήσεις σας και θα σαγηνέψει τις σκέψεις σας.

Monopoli Team

Suburbia Edition “Bloom”, η υπέρτατη έκφραση αγάπης της μουσικής κοινότητας Suburbia, με άρωμα λουλουδιών, αυτή την φορά θα πλημμυρίσει τις αισθήσεις σας και θα σαγηνέψει τις σκέψεις σας.

Ένα ταξίδι μέσα από τα φυσικά αρώματα, ικανό να αφυπνίσει το αρχετυπικό μας ένστικτο εναρμόνισης με την φύση, που θα σας μείνει αξέχαστο. Ιριδίζουσες χορευτικές περιπλανήσεις ανάμεσα σε ανθισμένα λουλούδια, σε ένα καταπράσινο φωτεινό τοπίο απόλυτα εναρμονισμένο με τη Φύση , υπόσχεται στους καλεσμένους της, η μουσική κοινότητα του Suburbia, την Κυριακή 17 Απριλίου.

Πλημμυρισμένοι από μια αίσθηση απόλυτης ελευθερίας & έκφρασης, υπό την υπόκρουση melodic techno μουσικής, οι καλεσμένοι, θα βιώσουν απόλυτες στιγμές σωματικής, ψυχικής και συναισθηματικής ευεξίας. Παρατηρητές αλλα και αναπόσπαστο κομμάτι μιας ξεχωριστής πραγμάτωσης, ικανής να μεταμορφώνει τις μορφές της Φύσης και της ζωής σε μορφές τέχνης μέσα από την μουσική και τον χορό.

Η μουσική κοινότητα του Suburbia, μετά τα συνεχόμενα επιτυχημένα projects σε μερικά από τα πιο ασυνήθιστα locations, υποδέχεται την Άνοιξη με το πιο παραμυθένιο, 9ο κατά σειρά event της. Ως είθισται, με secret line up και location και φυσικά αυστηρό, αντισυμβατικό “Floral” dress code.

Όλα αλληλεπιδρούν αισθητικά και προσθέτουν το δικό τους «ρυθμό» και σε αυτό, το πολλά υποσχόμενο project.

Πώς μπορείς να βρεθείς σε ένα suburbia project;

Μόνο οι κάτοχοι προσκλήσεων μπορούν να γνωρίζουν τις λεπτομέρειες και την τοποθεσία, οι οποίοι ενημερώνονται την ημέρα τέλεσης του event, με προσωπικό μήνυμα είτε με e-mail είτε μέσω των σελίδων του Suburbia στα Social Media.

Λίγα λόγια για τη μουσική κοινότητα Suburbia:

H μουσική κοινότητα Suburbia δημιουργήθηκε με σκοπό την κινηματογράφηση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων σε χώρους διαφορετικούς από τους συνηθισμένους, για την προβολή αξιόλογων τοποθεσιών της Ελλάδας και ταυτόχρονα, την προώθηση της ηλεκτρονικής μουσικής στη χώρα μας.. Το “Suburbia” είναι ανοιχτό σε κάθε είδους theme αλλά και επισκέπτη, προωθώντας τη διαφορετικότητα και φυσικά το inclusiveness. Το στοίχημα κερδίζεται όταν το κάθε μέλος συμπράττει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, στην ανάπτυξη και διεύρυνση της μουσικής σκηνής.

Γνωρίστε τη “Λέσχη της Κομψής Αλητείας”

Όλη η φιλοσοφία της ομάδας ξεκινά γύρω από το moto “Η Λέσχη της Κομψής Αλητείας”. Το να βρεθείς ως guest σε ένα project του “Suburbia” είναι μία απόδειξη πως αγαπάς την custom made διασκέδαση στα μέτρα σου αλλά και τις τάσεις της εποχής. Φιλοδοξία της ομάδας είναι να συμβαδίζει με τον πιο επίκαιρο παλμό της διασκέδασης, από τη μουσική ως τα σκηνικά και τα outfits, κάθε event είναι φτιαγμένο ώστε να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από μια μουσική διοργάνωση διεθνούς βεληνεκούς. Το στοίχημα είναι να γνωρίσεις ένα ολόκληρο project, να το απολαύσεις και να ανυπομονείς για το επόμενο!

Μέσα από τη ματιά του project Suburbia, όλος ο κόσμος φαντάζει μια κινηματογραφική σκηνή. Η κοινότητα σας καλωσορίζει στο ονειρικό υπέροχο βασίλειο της.

Κάθε project είναι μοναδικό! Αν το χάσεις, δεν επαναλαμβάνεται.

Suburbia Edition: Bloom
A Fairy Story for Dreamers & Doers
To επόμενο Suburbia είναι πάντα το καλύτερο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Dress code: Flowers – Floral
Open Air – 2 Stages
Early bird: €20

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b