MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΕΥΣΗ

Χρυσοί Σκούφοι 2022: Τα 30 καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας

Οι Χρυσοί Σκούφοι τίμησαν και φέτος τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας, ενώ μάς παρουσίασαν και δύο νέες κατηγορίες. Ιδιαίτερο ήταν και το μενού της βραδιάς, το οποίο ήταν zero waste.

Monopoli Team

30 εστιατόρια βραβεύτηκαν φέτος με Χρυσό Σκούφο, ενώ 37 ακόμη ξεχώρισαν στην κατηγορία Top Notch. Τα καλύτερα εστιατόρια από την Ελλάδα τιμήθηκαν, με το Etrusco του Botrini να βραβεύεται για 10η συνεχόμενη χρονιά. Ο θεσμός δημιούργησε δύο νέες κατηγορίες, το One to Watch, για μία πρόταση «που ξεχωρίζει για την τόλμη και την πρωτοτυπία της, που ανοίγει καινούριους δρόμους». Και το βραβείο Chef Patissier, για τον ζαχαροπλάστη με την υψηλότερη βαθμολογία στους Χρυσούς Σκούφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ πρώτος σεφ παγκοσμίως που μετέτρεψε τα πιάτα του σε κρυπτονομίσματα είναι από τα Καλάβρυτα12.09.2018

Δεν είναι μόνο οι νέες είσοδοι στον θεσμό των βραβεύσεων που φέτος έφτασαν στις 13, αλλά κυρίως το ευχάριστο γεγονός ότι πληθαίνουν τα εστιατόρια με υψηλή βαθμολογία. Το κεντρικό θέμα των φετινών Σκούφων ήταν το Zero Food Waste με 3 καλεσμένους σεφ (Μάσιμο Μποτούρα, Μάουρο Κολαγκρέκο και Αντόνι Λουί Αντουρίθ) που μίλησαν για την τεράστια σημασία του να μην πετάς τίποτα στο φαγητό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εστιατόρια για ιταλικό φαγητό που πρέπει να ανακαλύψετε στην Αθήνα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Γεύση