MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Λιμνοσπήλαιο Μελισσάνης: Όταν η φύση κάνει θαύματα

Το Λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης στην Κεφαλονιά είναι ένα μοναδικής ομορφιάς γεωλογικό φαινόμενο που προκαλεί δέος στους επισκέπτες. Ανεπανάληπτη είναι η εμπειρία της βαρκάδας στη λίμνη που φωτίζεται από την ανοιχτή οροφή, με τις ηλιαχτίδες να χαρίζουν υπέροχους χρωματισμούς στα διαυγή γαλαζοπράσινα νερά.

Monopoli Team

Είναι πολλά τα εντυπωσιακά αξιοθέατα που έχει δημιουργήσει η φύση στην Ελλάδα. Ανάμεσά τους σπήλαια που είναι παγκοσμίως γνωστά για την ομορφιά τους. Σταλακτίτες, σταλαγμίτες, μυστηριώδεις θάλαμοι και υπόγειες λίμνες δημιουργούν τοπία που προκαλούν δέος στους επισκέπτες. Το Λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης στην Κεφαλονιά είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο εντυπωσιακά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαταρράκτης Βαλανάρη: Ένας μικρός παράδεισος μόλις 30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας12.09.2018

Το Λιμνοσπήλαιο Μελισσάνης ανακαλύφθηκε το 1951 από τον σπηλαιολόγο Γιάννη Πετρόχειλο και αποτελεί ένα μοναδικής ομορφιάς γεωλογικό φαινόμενο, ένα πραγματικό θαύμα της φύσης, που φιγουράρει συχνά σε λίστες με τα ομορφότερα μέρη της γης. Μπορεί να το έχετε δει σε φωτογραφίες ή στην τηλεόραση, όμως αυτό που θα αντικρίσετε στο εσωτερικό του θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛιμνοσπήλαιο Μελισσάνης: Όταν η φύση κάνει θαύματα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b