MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Χιου Γκραντ: Θα υποδυθεί τον Dr. Who στη νέα σεζόν;

Φήμες θέλουν τον Βρετανό ηθοποιό να «βρίσκεται σε συζητήσεις» ώστε να αντικαταστήσει τη Τζόντι Γουίτακερ ως ο νέος Dr. Who, προκαλώντας σχόλια ενθουσιασμού στα social media.

Monopoli Team

Συγκεκριμένα ένα ρεπορτάζ του Guardian και της Daily Mirror ανέφερε ότι ο Χιου Γκραντ, βρίσκεται σε συζητήσεις με την παραγωγή για να αναλάβει τον ρόλο του Dr. Who στη νέα σεζόν της μακροβιότερης σειράς επιστημονικής φαντασίας του BBC, που ετοιμάζεται.

Το νέο αυτό ενθουσίασε τους φανς στα στα social media και έτσι ο ίδιος ο ηθοποιός αποφάσισε να δώσει ένα τέλος σε αυτές τις φήμες, με μια δημοσίευση στο Twitter: «Δεν έχω τίποτα εναντίον του Dr. Who, αλλά δεν θα είμαι. Δεν έχω ιδέα από πού ξεκίνησε αυτή η ιστορία».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που φημολογείται ότι ο Γκραντ θα υποδυθεί τον «Άρχοντα του Χρόνου». Σύμφωνα με τον σεναριογράφο Ράσελ Τ. Ντέιβις, ο οποίος μάλιστα επιστρέφει για να αναλάβει τα ηνία της σειράς σε αυτή την 60ή της επέτειο, είχε προτείνει τον ρόλο στον ηθοποιό και το 2004. Και τότε, όμως, ο Γκραντ είχε μοιραστεί με τους φανς πως δεν είχε δεχτεί κάποια σχετική πρόταση ο ίδιος για να αναλάβει τον ρόλο και πως όλο αυτό βασιζόταν μόνο σε φήμες. «Δεν θυμάμαι να έχει έρθει ποτέ κάποιος σε εμένα να μου κάνει πρόταση», είχε αναφέρει εκείνη την εποχή. «Αλλά λατρεύω τον Ράσελ, είναι μια πραγματική ιδιοφυΐα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝτμίτρι Μουράτοφ: Ο βραβευμένος Ρώσος δημοσιογράφος βγάζει σε δημοπρασία το Νόμπελ Ειρήνης του12.09.2018

Τον ρόλο του Dr. Who έχουν ενσαρκώσει πολλοί και διαφορετικοί μεταξύ τους ηθοποιοί μέσα στα χρόνια και μάλιστα η επιλογή τους προκαλεί κατά καιρούς συζητήσεις εφάμιλλες εκείνων για τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον νέο Τζέιμς Μποντ. Για την ώρα η Τζόντι Γουίτακερ διατηρεί τον τίτλο του ήρωα, σύντομα όμως θα παραδώσει τα σκήπτρα σε κάποιον άλλον. Κι αν όχι ο Γκραντ, τότε ποιος;

Με πληροφορίες από  Digital Spy.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b