MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Two Moons: Η SOaNNEFaIR ταξιδεύει στο… διάστημα με ένα hyperpop κομμάτι

To νέο τραγούδι της SOaNNEFaIR, “Τwo Moons”, είναι ο προπομπός του επερχόμενου ντεμπούτου album της, με τίτλο “Herero”.

Monopoli Team

Έχετε ονειρευτεί ποτέ ότι πετάτε στο διάστημα; Με το βλέμμα στραμμένο στην hyperpop, η SOaNNEFaIR απογειώνεται με προορισμό έναν νέο πλανήτη, γύρω από τον οποίο περιστρέφονται δύο φεγγάρια.

To “Τwo Moons” είναι ο προπομπός του επερχόμενου ντεμπούτου album με τίτλο “Herero”, μια hyperpop εξερεύνηση σε έναν πλανήτη τόσο ενδοσκόπησης, όσο και ενσυναίσθησης, αλλά μεταμφιεσμένο σε ερωτικό τραγούδι.

Η ίδια μας λέει πως το εμπνεύστηκε σαν ένα διαστημικό ταξίδι, που μεταφέρει σε μια πραγματικότητα στο μέλλον. Ο άνθρωπος έχει καταφέρει να φύγει από τα σύνορα της Γης και βρίσκεται σε έναν νέο πλανήτη, ο οποίος μοιάζει πολύ με το προηγούμενο σπίτι του. Τα δύο φεγγάρια που αντικρίζει στον ουρανό, ωστόσο, υπενθυμίζουν διαρκώς ότι αυτή δεν είναι πια η Γη. Κατοικεί πλέον σε μια νέα πραγματικότητα.

Το Two Moons είναι γραμμένο σαν μια επιστολή της Γης προς την ανθρωπότητα, αλλά θα μπορούσε να είναι και ένα τρυφερό γράμμα εραστών που βρίσκονται στο μεταίχμιο μιας επιλογής. Στην αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων, η Soannefair πιστεύει ότι υπάρχει πάντα μια επιλογή. Κάποιες φορές, ο χρόνος μακριά από τους αγαπημένους μας, μοιάζει με άγνωστη γη. Μέσα από τις επιλογές μας έχουμε την δυνατότητα να διαμορφώνουμε ως ένα βαθμό τo ταξίδι μας, την πραγματικότητα γύρω μας και την ταυτότητά μας.

Καθώς διανύουμε μία ακόμα εποχή αναταραχών, δύο θηλυκότητες, η Soannefair και η Selene, επιδιώκουν να μεταδώσουν ένα μήνυμα άνευ όρων αγάπης, αποδοχής και σεβασμού μέσα από τη μουσική και τις εικόνες τους.

Λίγα λόγια για τη SOaNNEFaIR

H SOaNNEFaIR είναι μουσική παραγωγός, συνθέτρια και ερμηνεύτρια. Synths, επίμονα μοτίβα και glitches είναι τα μέσα με τα οποία εξερευνεί τις εμμονές της: την αγάπη, την φύση και το internet.

Η μουσική της είναι ρευστή και ευμετάβλητη, αλλα πάντα ορμητική, αληθινή και παθιασμένη.

Το 2020 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της EP “85”, έναν φόρο τιμής στα Νότια Προάστια της Αθήνας, την θάλασσα και τους φοίνικες, από την ThinkBabyMusic Collective.

Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε το δεύτερο EP της, “The Vlogger”, επίσης από την TBMC. Μία μουσική κατάδυση στην σύγχρονη ιντερνετική κουλτούρα, το “The Vlogger” ακολουθεί την αφήγηση διαφορετικών διαδικτυακών περσόνων που ενώνονται σε μία κοινή φωνή. Έχει επίσης κυκλοφορήσει μουσική στην Nutty Wombat Records.

Στο πρώτο single από το ντεμπούτο album με τίτλο “Real” καταπιάστηκε με την συγχώνευση των διαδικτυακών με τα μη διαδικτυακά περιβάλλοντα. Καθώς πηγή έμπνευσης για το “Herero” είναι ο πλανήτης Γη και ο αντίκτυπος της ανθρώπινης παρουσίας σε αυτόν, η Soannefair θεωρεί ταιριαστό να χρησιμοποιήσει μουσική τεχνολογία για να προσφέρει ένα φόρο τιμής στη φύση.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b