MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Η τούρτα της μαμάς»: Γιατί «κόπηκε» η σκηνή με τον παπά που ευλογούσε γκέι ζευγάρι σε επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ;

Το πρόσφατο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ, «Η τούρτα της μαμάς», προβλήθηκε τελικά χωρίς να συμπεριληφθούν οι σκηνές με τον παπά που ευλογεί το σύμφωνο συμβίωσης ενός γκέι ζευγαριού, ενώ η σκηνή είχε προβληθεί κανονικά στο τρέιλερ.

Monopoli Team

Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε προκληθεί μία ολόκληρη συζήτηση γύρω από ένα γκέι φιλί που προβλήθηκε στη σειρά «Η τούρτα της μαμάς» στην κρατική τηλεόραση. Το φιλί είχε δοθεί ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σειράς Πάρη (Πάρις Θωμόπουλος) και Παναγιώτη (Γιώργος Τσιαντούλας). Στη σκηνή που είχε συζητηθεί τότε, οι δύο άνδρες είχαν αποφασίσει να ενώσουν τις ζωές τους με ένα σύμφωνο συμβίωσης, επισφραγίζοντας την απόφασή τους αυτή με ένα φιλί.

Το ίδιο πρωταγωνιστικό ζευγάρι απασχόλησε και πάλι μετά την προβολή του τρέιλερ για το πρόσφατο επεισόδιο της σειράς, όπου βλέπουμε έναν παπά να ευλογεί το σύμφωνο συμβίωσής τους. Ωστόσο, ενώ η σκηνή προβλήθηκε κανονικά στο τρέιλερ, δεν συμπεριλήφθηκε ποτέ στο επεισόδιο της περασμένης Πέμπτης, προκαλώντας αντικρουόμενα σχόλια από τους χρήστες του Twitter, αφού κάποιοι φάνηκε πως συμφώνησαν με αυτή την κίνηση, ενώ άλλοι μίλησαν για «λογοκρισία» και «επιστροφή στην εποχή της ΥΕΝΕΔ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟυκρανία: Τρανς άτομα βρίσκονται εγκλωβισμένα στη χώρα λόγω του ονόματος στο διαβατήριό τους12.09.2018

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Αποστόλου, τον έναν από τους σεναριογράφους της σειράς, η επίμαχη αυτή σκηνή χρειάστηκε να κοπεί, καθώς το επεισόδιο ξεπερνούσε την προβλεπόμενη διάρκεια που έπρεπε να έχει το επεισόδιο, ωστόσο πολλοί ισχυρίζονται πως η κίνηση αυτή φαίνεται να είναι αποτέλεσμα των ομοφοβικών αντιδράσεων που ξέσπασαν στα μέσα κοινωνική δικτύωσης και συνοδεύονταν από το hashtag #ΕΡΤ_ανωμαλοι.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b