MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

McQueen: H Sarah Burton απέτινε φόρο τιμής στην πιο εμβληματική σκηνή στην ιστορία της μόδας

Η Sarah Burton, η οποία διαδέχθηκε τον McQueen ως καλλιτεχνική διευθύντρια μετά τον θάνατό του το 2010, απέτινε φόρο τιμής στην iconic Collection No.13.

Monopoli Team

Την τελευταία φορά που ο οίκος Alexander McQueen παρουσίασε ένα runway show στη Νέα Υόρκη, πριν από περισσότερα από 23 χρόνια, ο θρυλικός σχεδιαστής Lee McQueen συγκλόνισε τους καλεσμένους του με μια από τις πιο αξέχαστες στιγμές στην ιστορία της σύγχρονης μόδας, την Collection No.13. Δύο ρομπότ να ψεκάζουν με neon μπογιά το λευκό φόρεμα που φορούσε το μοντέλο Shalom Harlow καθώς εκείνη περιστρεφόταν σε μια πλατφόρμα στο κέντρο του χώρου. Μια σκηνή επιθετική και σαγηνευτική, μια προκλητική επίκληση των αγαπημένων θεμάτων του αείμνηστου σχεδιαστή: άνθρωπος εναντίον μηχανής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBurberry: Δύο χρόνια μετά επέστρεψε live με ένα epic show12.09.2018

Η Sarah Burton, η οποία διαδέχθηκε τον McQueen ως καλλιτεχνική διευθύντρια μετά τον θάνατό του το 2010, απέτινε φόρο τιμής στο διάσημο φόρεμα της Harlow, τo βράδυ της Τρίτης καθώς το brand που ανήκει στην Kering επέστρεψε στη Νέα Υόρκη για το φθινόπωρο/χειμώνα 2022. Το σκηνικό ήταν μια βιομηχανική αποθήκη μέσα στο Brooklyn Navy Yard, γεμάτη με σωρούς από ροκανίδια κέδρου που αρωμάτιζαν τον αέρα με ένα φυσικό άρωμα, ενώ ως soundtrack έπαιζε το The Forest των Muse.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4 ουκρανικά brands που αξίζει να γνωρίζετε και να στηρίξετε12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b