MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

4 ουκρανικά brands που αξίζει να γνωρίζετε και να στηρίξετε

Nέοι, ανερχόμενοι και ταλαντούχοι σχεδιαστές τους που δημοουργούν εντυπωσιακά ρούχα και αξεσουάρ πέρα από την παραδοσιακή vyshyvanka.

Monopoli Team

Tις τελευταίες ημέρες το μυαλό όλων μας βρίσκεται στην Ουκρανία και τους συνανθρώπους μας εκεί που βιώνουν την φρίκη τυο πολέμου, έπειτα από την ρωσική εισβολή. Η μόδα φυσικά ως μια από τις πιο ισχυρές βιομηχανίες δεν θα μπορούσε να μείνει άπραγη.

Αν και αρχικά φάνηκε να μην ξέρει πώς να αντιδράσει – η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έγινε ενώ ο fashion month βρίσκεται σε εξέλιξη και τα fashion shows πραγματοποιούνται κανονικά, αντί να αναβληθούν – τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε τους κολοσσούς της μόδας να παίρνουν σημαντικές αποφάσεις. Σταματούν να στέλνουν τα προιόντα τους και κλείνουν τα καταστήματα τους στην Ρωσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑClimate Success: To μήνυμα του οίκου Chloé για την κλιματική αλλαγή12.09.2018

Την ίδια στιγμή ο κόσμος της μόδας στηρίζει τους ουκρανούς σχεδιαστές και fashion brands. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε υπάρχουν ορισμένα αξιόλογα fashion brands που αξίζει να γνωρίζετε και να στηρίξετε, τώρα ακόμα περισσότερο. Nέοι, ανερχόμενοι και ταλαντούχοι σχεδιαστές τους που δημοουργούν εντυπωσιακά ρούχα και αξεσουάρ πέρα από την παραδοσιακή vyshyvanka.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Jenny.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Balmain παρουσίασε ρούχα-πανοπλίες και η τραγική ειρωνεία με τον πόλεμο στην Ουκρανία ήταν αισθητή12.09.2018

Περισσότερα από Χωρίς κατηγορία
VIMA_WEB3b