MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κέιτ Μίντλετον: Το μήνυμα για την Ουκρανία πίσω από την εμφάνισή της την Ημέρα της Κοινοπολιτείας

Η δούκισσα του Cambridge παρευρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ στη λειτουργία για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Westminster Abbey – μία από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Monopoli Team

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παρευρέθηκαν στη λειτουργία για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Westminster Abbey, συναντώντας εκεί και τα υπόλοιπα υψηλά πρόσωπα της βρετανικής μοναρχίας, εκτός από τη Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία δεν κατάφερε να δώσει το παρών στους εορτασμούς.

Η δούκισσα του Cambridge για ακόμη μία φορά εντυπωσίασε με την προσεγμένη εμφάνισή της, αφού επέλεξε για την περίσταση ένα μπλε outfit, ενώ και ο σύζυγός της Ουίλιαμ επέλεξε αντίστοιχες αποχρώσεις για την ημέρα.

Συγκεκριμένα η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε ένα Catherine Walker κρεπ φόρεμα με βελούδινο γιακά, ένα Lock&Co καπέλο και παπούτσια Rupert Sanderson σε μπλε αποχρώσεις, που παραπέμπουν τόσο στη σημαία της Κοινοπολιτείας όσο και στο μπλε της Ουκρανίας.

Την ίδια στιγμή τα σκουλαρίκια και το κολιέ της φαίνεται να αποτελούν κι αυτά μέρος ενός συνολικού μηνύματος που θέλησε να στείλει η δούκισσα του Cambridge με αυτή την εμφάνισή της, δηλαδή να δείξει την ανοιχτή υποστήριξή της στην Ουκρανία εν μέσω της συνεχιζόμενης εισβολής της Ρωσίας στη χώρα. Κι αυτό γιατί επέλεξε να ολοκληρώσει το σύνολό της με τα ζαφειρένια κοσμήματα, τα ίδια που είχε φορέσει όταν είχε συναντήσει τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι και τη σύζυγό του Ολένα Ζελένσκα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ τον Οκτώβριο του 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρίγκιπας Ουίλιαμ-Κέιτ Μίντλετον: Στηρίζουν τους εθελοντές που στέλνουν δωρεές στην Ουκρανία12.09.2018

Επιπλέον υπενθυμίζεται πως ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge βρέθηκαν πριν από μερικές ημέρες στο Ουκρανικό Social Club στο Λονδίνο, με σκοπό να βοηθήσουν τους εθελοντές να συσκευάσουν φάρμακα, βρεφικά είδη και είδη πρώτης ανάγκης για τους περισσότερους από 1 εκατομμύριο πρόσφυγες που έχουν εγκαταλείψει την Ουκρανία, από την έναρξη της εισβολής της Ρωσίας στα τέλη του περασμένου μήνα, αλλά και σε εκείνους που κρύβονται στα καταφύγια.

Με πληροφορίες από People.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b