MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ-Κέιτ Μίντλετον: Στηρίζουν τους εθελοντές που στέλνουν δωρεές στην Ουκρανία

Νέο βίντεο δείχνει τον δούκα και τη δούκισσα του Cambridge να βοηθούν τους εθελοντές που στέλνουν ανθρωπιστική βοήθεια στον ουκρανικό λαό.

Monopoli Team

Στις 26 Φεβρουαρίου, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον έστειλαν μήνυμα υποστήριξης στον λαό της Ουκρανίας μέσω Twitter, αλλά την Τετάρτη (10/3), το βασιλικό ζεύγος έκανε πράξη τα λόγια του, στέλνοντας ανθρωπιστική βοήθεια στην χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Έλλη Παπακωνσταντίνου συνομιλεί με Ουκρανούς καλλιτέχνες μέσα από τα καταφύγια για τo νέο της πρότζεκτ12.09.2018

Συγκεκριμένα, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge βρέθηκαν στο Ουκρανικό Social Club στο Λονδίνο, με σκοπό να βοηθήσουν τους εθελοντές να συσκευάσουν φάρμακα, βρεφικά είδη και είδη πρώτης ανάγκης για τους περισσότερους από 1 εκατομμύριο πρόσφυγες που έχουν εγκαταλείψει την Ουκρανία, από την έναρξη της εισβολής της Ρωσίας στα τέλη του περασμένου μήνα, αλλά και σε εκείνους που κρύβονται στα καταφύγια.

Το ζευγάρι, εκπροσωπώντας τη βασιλική οικογένεια, συζήτησε με τους εθελοντές και έμαθε για όλες τις δράσεις στην Αγγλία που στηρίζουν τους Ουκρανούς που εξακολουθούν να βρίσκονται στη χώρα μετά την ρωσική εισβολή. Μάλιστα μοιράστηκαν κι ένα βίντεο από την επίσκεψή τους στο κέντρο συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Σε ένδειξη αλληλευγγύης στον ουκρανικό λαό που δοκιμάζεται, τόσο η Κέιτ όσο και ο Ουίλιαμ φορούσαν κονκάρδες με την ουκρανική σημαία στο πέτο τους, κατά την επίσκεψή τους αυτή, ενώ μάλιστα η δούκισσα επέλεξε να φορέσει ένα μπλε Alexander McQueen πουλόβερ στα χρώματα της ουκρανικής σημαίας, σύμφωνα με την Daily Mail. Σύμφωνα με πληροφορίες, έφεραν μαζί τους μπράουνις και μπάρες δημητριακών που φτιάχτηκαν στο Παλάτι του Κένσινγκτον και τα μοίρασαν στους εθελοντές.

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεών τους με τους εθελοντές, το ζευγάρι αποκάλυψε ότι τα παιδιά του, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις ρωτούν συνέχεια για τον πόλεμο στην Ουκρανία, αφού είναι ένα θέμα για το οποίο γίνεται λόγος και στο σχολείο τους. «Τα παιδιά μας έρχονται σπίτι και ρωτούν γι’ αυτό. Είναι κάτι που συζητούν και με τους φίλους τους στο σχολείο», είπε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, τονίζοντας ότι θα στηρίξουν όσο μπορούν τον ουκρανικό λαό μέσα και από τους δικούς τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ συγκεντρώνουν χρήματα για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία12.09.2018

Με πληροφορίες από Vanity Fair.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b