MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Camille: Έρχεται νέος ακυκλοφόρητος δίσκος του Prince

O Prince είχε ηχογραφήσει έναν δίσκο το 1986 με το θηλυκό alter-ego του, Camille, ο οποίος όμως δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Monopoli Team

Ένα ακυκλοφόρητο άλμπουμ του Prince, που ο καλλιτέχνης δημιούργησε πριν από 36 χρόνια με το alter-ego του, Camille, πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Third Man Records.

Το 1986, ο Prince έγραψε και ηχογράφησε τον -ομώνυμο με το alter-ego του- δίσκο, “Camille”, αλλά το project έμεινε στην άκρη λίγο μετά την παραγωγή των δοκιμαστικών αντίτυπων του ολοκληρωμένου άλμπουμ.

Σε μία νέα συνέντευξη με το Mojo όμως, ο συν-ιδρυτής της δισκογραφικής εταιρίας, Ben Bllackwell, αποκάλυψε ότι το Camille θα δει σίγουρα το φως της δημοσιότητας, ακόμη και τόσα χρόνια αργότερα.

“Επιτέλους θα το κυκλοφορήσουμε” είπε ο Blackwell, τονίζοντας ότι έχουν εξασφαλίσει την άδεια των κληρονόμων του Prince. “Οι άνθρωποι του Prince συμφώνησαν πολύ εύκολα” είπε.

Όλα τα τραγούδια του δίσκου έχουν κυκλοφορήσει κάποτε σε κάποιο βαθμό,  αλλά ποτέ όλα μαζί, ενώ τα περισσότερα είναι δυσεύρετα στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, μερικά από τα κομμάτια είχαν συμπεριληφθεί στον δίσκο “Sign O’ The Times”, ενώ το τραγούδι “Rebirth Of The Flesh” εμφανίστηκε το 2020 σε μία Super Deluxe έκδοση του δίσκου.

Τα τραγούδια του δίσκου είναι 8 και μάλλον θα κυκλοφορήσουν με το όνομα του alter-ego, όχι με το όνομα Prince.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPrince: Πέντε χρόνια χωρίς τον “πρίγκιπα” που άλλαξε για πάντα τη μουσική βιομηχανία12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b