MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Spice Girls: Τα πέντε «it girls» των ‘90s θα βρεθούν ξανά μαζί επί σκηνής, για μια μοναδική εμφάνιση στο Glastonbury

Τα πέντε μέλη του μουσικού συγκροτήματος Spice Girls αναμένεται να συναντηθούν ως ένα δυναμικό φινάλε μιας επερχόμενης παγκόσμιας περιοδείας, στο πλαίσιο του μουσικού φεστιβάλ Glastonbury.

Monopoli Team

Τα πέντε μέλη του μουσικού συγκροτήματος Spice Girls, Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm και Geri Halliwell, είχαν κάνει μια μικρή αποκάλυψη για το σχέδιό τους να κάνουν ένα μουσικό reunion, αρχικά ως guests στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ το ερχόμενο καλοκαίρι. Τελικά όμως και οι πέντε φαίνεται πως συμφώνησαν να πραγματοποιήσουν μια παγκόσμια περιοδεία, δίνοντας ένα μοναδικό φινάλε στο βρετανικό μουσικό φεστιβάλ Glastonbury το 2023, ερμηνεύοντας τις ‘90s επιτυχίες τους στο Pyramid Stage.

Έτσι, τα πέντε «it girls» των ‘90s, που έγιναν γνωστά το 1996 με την κυκλοφορία του single, «Wannabe», ετοιμάζονται γι΄αυτό το μεγάλο επετειακό reunion, το οποίο άργησε να πραγματοποιηθεί εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας, σε συνδυασμό με την απροθυμία της Geri Halliwell να βρεθεί ξανά στη σκηνή με τις υπόλοιπες από το συγκρότημα. Παρ’ όλα αυτά, οι δυσκολίες αυτές αποτελούν πια παρελθόν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ7 άλμπουμ από γυναίκες που λατρέψαμε τους τελευταίους μήνες12.09.2018

«Υπήρξαν αρκετά εμπόδια στο δρόμο για την τελική συμφωνία, ιδιαίτερα όσον αφορά την Geri, αλλά το σχέδιο εξακολουθεί να είναι ότι η παγκόσμια περιοδεία των κοριτσιών θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο χρόνο. Η τελική ιδέα προσανατολίζεται ότι η περιοδεία θα ξεκινήσει το 2023 και θα ολοκληρωθεί στο Glastonbury», ανέφερε χαρακτηριστικά κοντινή πηγή του συγκροτήματος στην εφημερίδα The Sun.

Τελευταία φορά που είδαμε το δημοφιλές ποπ γυναικείο συγκρότημα μαζί επί σκηνής ήταν το 2019 – δέκα χρόνια μετά τη διάλυσή του  – όταν η Melanie Brown, η Melanie Chisholm η Emma Bunton και η Geri Halliwell έκαναν περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Η Victoria Beckham απείχε τότε από τη μεγάλη αυτή επιστροφή για προσωπικούς της λόγους, ωστόσο σε σχετική ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είχε ευχηθεί καλή επιτυχία στα υπόλοιπα κορίτσια του γκρουπ.

Με πληροφορίες από The Mirror.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b