MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Οδησσός: Η συγκλονιστική στιγμή που οι καλλιτέχνες της όπερας τραγουδούν τον «Ναμπούκο» του Βέρντι και στέλνουν μήνυμα ειρήνης

Ένα ηχηρό μήνυμα στη Δύση και σε όλον τον κόσμο με «όπλο» τη μουσική τους έστειλαν οι καλλιτέχνες της όπερας της Οδησσού, τραγουδώντας κάτω από την ουκρανική σημαία και ζητώντας υποστήριξη για την Ουκρανία.

Πηγή: Twitter
Monopoli Team

Τραγουδώντας στην άδεια κεντρική πλατεία της πόλης τον «Ναμπούκο» του Βέρντι – μια ιστορία αντίστασης και αγάπης – οι καλλιτέχνες της όπερας της Οδησσού έστειλαν το δικό τους μήνυμα σε όλον τον κόσμο, ζητώντας την ακόμη πιο ισχυρή στήριξη της Δύσης για να μπορέσουν να αμυνθούν στον ρωσικό πόλεμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟυκρανία: Το συγκλονιστικό βίντεο με ένα αγόρι που παίζει πιάνο ενώ τα ρωσικά στρατεύματα εισβάλλουν στο Χάρκοβο12.09.2018

Πολλοί από αυτούς τους καλλιτέχνες έχουν κληθεί πλέον να παίξουν τον ρόλο των πολιτοφυλάκων, ενόψει των επιθέσεων της Ρωσίας στην στρατηγικής σημασίας πόλη τους. Καλλιτέχνες που αναγκάζονται να πιάσουν τα όπλα, όταν για τους ίδιους το πιο ισχυρό «όπλο» είναι η ίδια η μουσική και με αυτό θέλουν να στείλουν το δικό τους μήνυμα για παγκόσμια ειρήνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟυκρανία: Κοριτσάκι τραγουδάει το «Let it go» μέσα σε καταφύγιο και συγκινεί12.09.2018

Τη συγκινητική αυτή στιγμή που οι καλλιτέχνες ενωμένοι τραγουδούν κατέγραψε το τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ3:

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b