MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πολωνία: Αφήνουν άδεια καρότσια σε σιδηροδρομικό σταθμό για τις μαμάδες-πρόσφυγες από την Ουκρανία

Η εικόνα του φωτογράφου Francesco Malavolta αποτυπώνει τη δύναμη της αλληλεγγύης από Πολωνές μαμάδες απέναντι σε μαμάδες-πρόσφυγες από την Ουκρανία που προσπαθούν να διαφύγουν μαζί με τα παιδιά τους από τη φρίκη του πολέμου, που συνεχίζεται για 13η ημέρα.

Monopoli Team

Μητέρες στην Πολωνία προέβησαν σε μια πολύ συγκινητική πράξη αλληλεγγύης, εν μέσω του πολέμου με τη Ρωσία. Μία φωτογραφία του Francesco Malavolta κατέληξε να γίνει viral, αφού αποτυπώνει τουλάχιστον επτά καρότσια στη σειρά και πλήρως εξοπλισμένα να περιμένουν στην αποβάθρα σιδηροδρομικού σταθμού, όπου χιλιάδες πρόσφυγες από την Ουκρανία καταφτάνουν καθημερινά εγκαταλείποντας τη χώρα τους μετά τη ρωσική εισβολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTIME: Στα χρώματα και τη γλώσσα της Ουκρανίας το εξώφυλλο του περιοδικού12.09.2018

Σύμφωνα με τον φωτογράφο, τα καρότσια τοποθετήθηκαν εκεί από Πολωνές μητέρες, που με αυτόν τον υπέροχο και συγκινητικό τρόπο θέλησαν να δείξουν την αλληλεγγύη τους απέναντι στις μητέρες-πρόσφυγες. Ο ίδιος μιλώντας στο Business Insider, δήλωσε συγκινημένος περιγράφοντας τη στιγμή που οι γυναίκες αυτές μεταφέρουν στην αποβάθρα τα καρότσια, έτσι ώστε όσες Ουκρανές με τα παιδιά τους φτάσουν στη χώρα και τα χρειάζονται να τα πάρουν.

Η συγκινητική αυτή εικόνα κάνει τον γύρο των διεθνών μέσων ενημέρωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕταιρεία Ελλήνων Συγγραφέων: Καταδικάζει τη ρωσική εισβολή και υπογραμμίζει την ανάγκη της πολιτιστικής επικοινωνίας12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b