MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε για την Ουκρανία, με τη χώρα να βρίσκεται επίσημα σε κατάσταση πολέμου από το πρωί της Πέμπτης (24/2).

Monopoli Team

Μόνο ο χρόνος θα δείξει σε ποιον βαθμό η κίνηση του Πούτιν θα επηρεάσει τις σελίδες της ιστορίας στο μέλλον. Προς το παρόν, άνθρωποι υποφέρουν και αυτά είναι όσα ελάχιστα μπορούμε να κάνουμε για να τους βοηθήσουμε.

Ο ανταγωνισμός των υπερδυνάμεων δεν εξαλείφθηκε ποτέ και η πιο ισχυρή απόδειξη είναι η εφιαλτική εικόνα που επικρατεί από σήμερα στην Ουκρανία. Πέρα από τα αίτια, τα κίνητρα και τις σκοπιμότητες, άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με όλα αυτά, κινδυνεύουν και έχουν ήδη αρχίσει να μπαίνουν στη λίστα με τα θύματα αυτής της ανυπολόγιστης πολεμικής ανάφλεξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Δεν θέλω να πεθάνω»: Το βίντεο με ένα παιδί που κλαίει μετά τη ρωσική εισβολή κάνει τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ12.09.2018

Λεπτό προς λεπτό, ουκρανοί στρατιώτες και πολίτες χάνουν τη ζωή τους και όσοι έχουν παιδιά, προετοιμάζονται για το χειρότερο. Παρόλο που όλοι μας νιώθουμε αβοήθητοι μπροστά σε γεωπολιτικά παιχνίδια, υπάρχουν τρόποι να βοηθήσουμε τον πληθυσμό που κινδυνεύει στη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου εκφράζει τη στήριξή της στην Ουκρανία12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b