MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΕΥΣΗ

4 προτάσεις για μία ξεχωριστή Τσικνοπέμπτη στην καρδιά της Αθήνας

Η Τσικνοπέμπτη έφτασε και εμείς σας προτείνουμε 4 εστιατόρια, τα οποία οι λάτρεις του κρέατος πρέπει να βάλουν οπωσδήποτε στη λίστα τους, για να τσικνίσουν και όχι μόνο.

4 προτάσεις για μία ξεχωριστή Τσικνοπέμπτη στην καρδιά της Αθήνας
4 προτάσεις για μία ξεχωριστή Τσικνοπέμπτη στην καρδιά της Αθήνας
author-image Μαριαλενα Μάλλιου

Συγκεντρώσαμε 5 προτάσεις, τις οποίες οι λάτρεις του κρέατος πρέπει να βάλουν οπωσδήποτε στη λίστα τους, για την ημέρα της Τσικνοπέμπτης και όχι μόνο.

Gastone
Gastone, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Gastone, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Γωνιακά, στην Πραξιτέλους θα συναντήσετε το Gastone. Ένα american-style εστιατόριο με βάση του το καλό κρέας. Πλήθος γεύσεων και πικάντικων συνδυασμών, μεταξύ των οποίων και μια μεγάλη ποικιλία από ιδιαίτερα ελληνικά τυριά και αλλαντικά, περιμένουν όποιον επισκεφθεί το μαγαζί. Παράλληλα, η τοποθεσία του, πάνω στο ανοιχτό πεζοδρόμιο που ενώνει την Πραξιτέλους και την Αγίου Μάρκου επί της Ευριπίδου, μας θυμίζει κάτι από τον ερχομό της αθηναϊκής άνοιξης, καθιστώντας το Gastone μία από τις πρώτες μας επιλογές για Τσικνοπέμπτη.
Περισσότερες πληροφορίες για το Gastone μπορείτε να βρείτε εδώ.

Τηλέμαχος
Τηλέμαχος, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Τηλέμαχος, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Την επόμενή μας πρόταση μπορεί να βρει κανείς τόσο στο κέντρο της Αθήνας, στο βάθος μίας στοάς επί της Πανεπιστημίου, όσο και στην κάτω Κηφισιά, στην οδό Φραγκόπουλου Γεώργιου. Ο Τηλέμαχος είναι ένα εστιατόριο που επενδύει στο καλό κρέας, σερβίροντας μία ποικιλία γευστικών επιλογών. Από μπιφτέκια και φιλετάκια, μέχρι T-Bone και Picanha, οι λάτρεις του κρέατος σίγουρα θα εκτιμήσουν την ποιότητα και την ποικιλία του μαγαζιού, πλαισιωμένες από μία φιλόξενη ατμόσφαιρα. Ο Τηλέμαχος του κέντρου θυμίζει κάτι από παλιά Αθήνα, ενώ ο Τηλέμαχος της Κηφισιάς έχει μία αύρα εξοχής και μας φέρνει στο νου τις Τσικνοπέμπες στο χωριό. Ό,τι από τα δύο και αν προτιμάτε, ο Τηλέμαχος μπορεί να σας το προσφέρει.
Περισσότερες πληροφορίες για τον Τηλέμαχο μπορείτε να βρείτε εδώ κι εδώ.

Φάρμα Μπράλου
Φάρμα Μπράλου, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Φάρμα Μπράλου, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Γνωστή, πλέον, στον χώρο του κρέατος, η Φάρμα Μπράλου δεν θα μπορούσε να λείπει από τις προτάσεις μας για την ημέρας της Τσικνοπέμπτης. Το εστιατόριο της οδού Μηλιώνη προσφέρει μία ποικιλία κρεάτων ελληνικής εκτροφής, καθώς και πλήθος άλλων προϊόντων, ενώ λειτουργεί και σαν ντελικατέσεν. Το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι η φιλοσοφία της Φάρμας, η οποία λειτουργεί με πλήρη σεβασμό απέναντι στη γη, τα ζώα και τον καταναλωτή, απέχοντας από τη μαζοποιημένη παραγωγή και κατανάλωση και παρέχοντας αγνές πρώτες ύλες σε όσους επιλέξουν το εστιατόριό της. Σίγουρα μία ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να τσικνίσουν.
Περισσότερες πληροφορίες για την Φάρμα Μπράλου μπορείτε να βρείτε εδώ.

Spit Jack
Spit Jack, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Spit Jack, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Στο κέντρο της Αθήνας, με αγάπη για το καλό κρέας, το vintage Hollywood και τα tattoos, θα βρείτε το Spit Jack. Το όνομά του παραπέμπει στο μηχάνημα που περιστρέφει τη σούβλα και από κει καταλαβαίνουμε τη θέση του κρέατος στην κουζίνα του μαγαζιού. Πράγματι, τους επισκέπτες του Spit Jack περιμένει καλής ποιότητας κρέας, με σωστό ψήσιμο, αλλά και συνοδευτικά, σαλάτες και signature sauce που συνοδεύουν ιδανικά τα πιάτα που βρίσκουμε στο μενού. Με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και ποικιλία γευστικών επιλογών το Spit Jack είναι μία από τις αγαπημένες προτάσεις μας για να γιορτάσετε την Τσικνοπέμπτη.
Περισσότερες πληροφορίες για το Spit Jack μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦαγητό…μετά μουσικής: Πέντε αγαπημένα μεζεδοπωλεία στην πόλη12.09.2018

Περισσότερες προτάσεις για φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω
VIMA_WEB3b