MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Φαγητό…μετά μουσικής: Πέντε αγαπημένα μεζεδοπωλεία στην πόλη

Ένα ένα τα μέτρα χαλαρώνουν στην εστίαση και εμείς το εκμεταλλευόμαστε για να επισκεφτούμε τα μουσικά μεζεδοπωλεία, που τόσο μας έλειψαν – ειδικά το διάστημα που η μουσική ήταν απαγορευμένη.

author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες η μουσική «απελευθερώθηκε», ενώ από το από το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου θα επιτρέπονται και οι «όρθιοι» – πράγμα που μάς χαροποιεί ιδιαίτερα αφού μπορούμε ξανά να επισκεφθούμε τα αγαπημένα μας μαγαζιά και να διασκεδάσουμε…μετά μουσικής! Το κέφι, ο χορός και το τραγούδι επιστρέφουν και στα αγαπημένα μεζεδοπωλεία της Αθήνας, τα οποία περιμένουν να μάς υποδεχθούν ξανά, προσφέροντάς μας τη διασκέδαση όπως την ξέραμε.

Εμείς συγκεντρώσαμε πέντε μεζεδοπωλεία, από τα δυτικά μέχρι και τα βόρεια προάστια, τα οποία μας καλούν να το «ζήσουμε» σαν να μην πέρασε μία μέρα!

Ρακί Αμάν Μεζέ
Φωτογραφία: Ρακί Αμάν Μεζέ/Facebook

Φωτογραφία: Ρακί Αμάν Μεζέ/Facebook

Το Αιγάλεω είναι γνωστό ως ο «βασιλιάς» των ρακάδικων στα Δυτικά Προάστια και αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας. Ένα μαγαζί ξεχωρίζει όμως μέσα στο πλήθος των ρακάδικων για το κέφι, τις ποικιλίες αλλά και τον μεγάλο χώρο του (εσωτερικό και εξωτερικό) και αυτό ακούει στο όνομα Ρακί Αμάν Μεζέ. Στο μαγαζί που δεσπόζει στην πολυσύχναστη Αγίας Λαύρας και κλέβει πάντα τις εντυπώσεις θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε και ζωντανή μουσική!
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 5312974
Αγίας Λαύρας 4 και 6, Αιγάλεω

Μαντάμ Πελαζί
Φωτογραφία: Μαντάμ Πελαζί/Facebook

Φωτογραφία: Μαντάμ Πελαζί/Facebook

Πάμε μία βόλτα στην οδό Πελασγίας του Περιστερίου, όπου θα βρούμε το Μαντάμ Πελαζί, που υπόσχεται στους επισκέπτες του μία αξέχαστη έξοδο, με ζωντανή μουσική, καλό φαγητό και πολύ κέφι. Πάντα στο Μαντάμ Πελαζί το φαγητό και το ποτό ρέουν άφθονα, ενώ πλέουν θα «ρέουν» με την συντροφιά 3 ανθρώπων, που είναι έτοιμοι να «ντύσουν» μουσικά τις Παρασκευές και τα Σάββατά μας.
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 5723096
Πελασγίας 3, Περιστέρι

Πάμε Τσίπουρο Πάμε Καφενείο
Φωτογραφία: Πάμε Τσίπουρο Πάμε Καφενείο - Φωκίωνος Νέγρη/Facebook

Φωτογραφία: Πάμε Τσίπουρο Πάμε Καφενείο – Φωκίωνος Νέγρη/Facebook

Και συνεχίζοντας την αναζήτηση για το πού θα βγούμε να διασκεδάσουμε το Σαββατοκύριακο που πλησιάζει, βρίσκουμε το Πάμε Τσίπουρο Πάμε Καφενείο, που δεσπόζει στην Φωκίωνος Νέγρη. Το μεζεδοπωλείο που τραβά τα βλέμματα των περαστικών και κερδίζει όλους τους επισκέπτες της Κυψέλης με τις γεύσεις του, μάς προσκαλεί στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο του με κέφι, ζωντανή μουσική και χορό! Συγκεκριμένα, το έντεχνο-λαϊκό πρόγραμμα του Πάμε Τσίπουρο Πάμε Καφενείο θα μπορούμε να το απολαύσουμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 21:00, αλλά και τις Κυριακές το μεσημέρι, από τις 14:00 έως τις 18:00.
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8679140
Φωκίωνος Νέγρη 50, Κυψέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι μουσικές σκηνές ανοίγουν και πάλι: Ένας πλήρης οδηγός της αθηναϊκής διασκέδασης12.09.2018

Τα Πάνω Κάτω
Φωτογραφία: Τα Πάνω Κάτω/Facebook

Φωτογραφία: Τα Πάνω Κάτω/Facebook

Στο Γαλάτσι, ένα μαγαζί κρατάει ψηλά το κέφι με τα πολύ αγαπημένα μουσικά live του. Ο λόγος για το Τα Πάνω Κάτω ένα μεζεδοπωλείο ομολογουμένως διαφορετικό από τα άλλα, στο οποίο η λέξη «κέφι» αποκτά διαφορικό νόημα κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
Τηλέφωνο κρατήσεων: 69 72833838
Τραλλέων 143, Γαλάτσι

Φαγοποτείον στου Θωμά
Φωτογραφία: Φαγοποτείον στου Θωμά/Facebook

Φωτογραφία: Φαγοποτείον στου Θωμά/Facebook

Αν ο δρόμος σας σάς βγάζει στον Πειραιά, το φαγοποτείον στου Θωμά έχει όλα όσα χρειάζονται για μία έξοδο που θα σας μείνει αξέχαστη. Η ζωντανή μουσική και μαζί της πλέον και ο χορός, επέστρεψαν και προσγειώθηκαν δίπλα στο καλό φαγητό και το άφθονο κρασί που προσφέρει το στέκι αυτό του Πειραιά, με τη ζεστή ατμόσφαιρα. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το βράδυ και Κυριακή το μεσημέρι, στου Θωμά την τιμητική της έχει η ζωντανή μουσική που με την ξεφαντωτική ατμόσφαιρα του μεζεδοπωλείου επιστρέφουν ξανά στις ζωές μας.
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 4206907
Μαυρομιχάλη 22, Πειραιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ6 +1 μαγαζιά για να δοκιμάσετε τα πιο ξεχωριστά γλυκά της Αθήνας12.09.2018

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b