MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Δέντρα μέσα στη θάλασσα: Το παράξενο χόμπι του πλουσιότερου ανθρώπου στη Γεωργία

Ένα νέο χόμπι έχει βρει τα τελευταία χρόνια ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος Μπιτζίνα Ιβανισβίλι, ο οποίος ξεριζώνει τεράστια δέντρα της Γεωργίας και τα μεταφέρει μέσω θαλάσσης στον κήπο του.

Monopoli Team

Πώς θα αντιδρούσες αν έβλεπες ένα πελώριο δέντρο να «επιπλέει» πάνω στη θάλασσα; Μια εικόνα που για πολλούς θα αποτελούσε ένα αποκύημα της φαντασίας, στη Γεωργία έχει γίνει συχνό φαινόμενο τα τελευταία χρόνια. Κι αυτό γιατί όπως είδαμε στο ντοκιμαντέρ «Taming the Garden» της σκηνοθέτιδας Σαλομέ Τζάσι, ο Μπιτζίνα Ιβανισβίλι, ο πλουσιότερος άνθρωπος της Γεωργίας (με περιουσία που φτάνει ξεπερνά τα 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το Forbes), έχει βαλθεί να δημιουργήσει το πιο σουρεαλιστικό σκηνικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Austin Butler μεταμορφώνεται σε Elvis στο τρέιλερ της νέας ταινίας του Baz Luhrmann12.09.2018

Ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας (από το 2012 ως το 2013), ο οποίος ασκεί μέχρι και σήμερα επιρροή, διατηρεί μία φουτουριστική κατοικία στην κορυφή ενός βουνού λίγο έξω από την παλιά πόλη της Τιφλίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSt. Moritz White Turf: Σαμπάνια, χαβιάρι και σκι με άλογα στο πιο πολυτελές χειμερινό event της διεθνούς ελίτ12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr. 

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b