MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Family Weekend: 16 προτάσεις διασκέδασης με τα παιδιά

Συγκεντρώσαμε για εσάς μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πόλη και το διαδίκτυο για να περάσετε δημιουργικές ώρες με την οικογένειά σας το Σαββατοκύριακο 12-13 Φεβρουαρίου 2022.

Ίδρυμα Γουλανδρή: Νέα συναρπαστικά εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά
Αριστούλα Ζαχαρίου

Θέατρο

1. ©Ζωγραφηγήσεις με την Λήδα Βαρβαρούση – Θεόφιλος: Μια μοναδική εμπειρία για παιδιά από 6 ετών και ενήλικες στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Το Ίδρυμα Θεοχαράκη παρουσιάζει την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, 12:00 – 13:00, μια μοναδική εμπειρία για παιδιά από 6 ετών και ενήλικες. Τη θεατρική παράσταση – εκπαιδευτικό πρόγραμμα «©Ζωγραφηγήσεις με την Λήδα Βαρβαρούση: Θεόφιλος». Μια παράσταση που εκφράζεται μέσα από όλες τις τέχνες. Ζωγραφική, λόγο, τραγούδι, κίνηση και θεατρικότητα. Μια Ζωγραφήγηση για τον μεγάλο μας ζωγράφο, Θεόφιλο, με την καθαρή ψυχή και την μεγάλη πίστη στην Ελλάδα και την ιστορία της. Η ©Ζωγραφήγηση είναι μια διαδραστική οπτικοακουστική εμπειρία έμπνευσης, όπου η ιστορία δημιουργείται και εξελίσσεται μπροστά στο κοινό σαν ζωντανός κινηματογράφος που κεντρίζει το σώμα και το μυαλό! Η Λήδα Βαρβαρούση, συγγραφέας-εικονογράφος (visual artist-performer) αφηγείται μια ιστορία ενώ ταυτόχρονα την σχεδιάζει σε μεγάλη επιφάνεια, σε χαρτί ή άλλο υλικό επάνω στον τοίχο χρησιμοποιώντας παραστατικά στοιχεία.
Κυριακή 13/2, 12:00 – 13:00
Κόστος συμμετοχής: 10€/άτομο. Κλείστε το εισιτήριο σας εδώ.
Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη, Βασιλίσσης Σοφίας 9 &, Μέρλιν 1, Αθήνα. Τηλ: 210 3611206. Ε: [email protected] | https://thf.gr/el/

2. Ο κύριος Κιχ και το μυστικό Κουτί των Ήχων!: Μια διαδραστική παράσταση για παιδιά 3-8 ετών στο Θέατρο Olvio

Η ευρηματική και διαδραστική παράσταση, «Ο κύριος Κιχ και το μυστικό Κουτί των Ήχων!», που παρουσιάζεται στο Θέατρο Olvio από την Ομάδα Κοπέρνικος, συνδυάζει μοναδικά τη θεατρική αφήγηση, τη σωματική έκφραση και τους προηχο-γραφημένους ήχους, με  τα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά καθ’ όλη τη διάρκεια, αναγνωρίζοντας ήχους, διακρίνοντας τα μουσικά ηχοχρώματα και βοηθώντας τον κύριο ΚΙΧ να μαγέψει τον φοβερό δράκο Μουσικόδοντα. «Τί θα συμβεί όταν ο κύριος ΚΙΧ αποφασίσει να εγκαταλείψει την Πόλη της Φασαρίας και να κατευθυνθεί προς το Δάσος των ήχων ακολουθώντας την καρδιά του; Μια φυλακισμένη πριγκίπισσα, ένας τρομερός δράκος κι ένα μυστικό κουτί που πρέπει να γεμίσει με ξεχασμένους ήχους, τον ωθούν σε μια μαγική περιπέτεια!».
Κυριακή 13/2, 12:00
Εισιτήριο: Από 9€. Προπώληση: viva.gr
Θέατρο Olvio, Φαλαισίας 7, Αθήνα. Τηλ: 21 0341 4118.

3. Ο ήχος των σκιών: Η νέα παραγωγή για παιδιά από τον θίασο του Ηλία Καρελλά στο Μέγαρο Μουσικής

O Θίασος Ηλία Καρελλά επιστρέφει στο Μέγαρο με μια νέα παραγωγή με τίτλο «Ο Ήχος των Σκιών», μια πρωτότυπη εκπαιδευτική δράση-παράσταση για παιδιά κάθε ηλικίας, που φιλοξενείται στον Χώρο Κόκκαλη από τον Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο κάθε Σάββατο στις 6 το απόγευμα. Αυτή τη φορά, πηγή έμπνευσης για τον σκιοπαίκτη και σκηνοθέτη Ηλία Καρελλά αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα συστατικά μιας παράστασης θεάτρου σκιών, ο ήχος. Τι κρύβεται πίσω από τον φωτισμένο μπερντέ; Πώς ένας μόνο άνθρωπος δίνει τη φωνή του σε τόσες διαφορετικές φιγούρες; Πώς όλοι οι ήχοι της παράστασης μπορούν να παράγονται ζωντανά και πώς συνδυάζονται τα ηχητικά με τα οπτικά εφέ; Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Σάββατο 12/2, 18:00
Τιμές Εισιτηρίων: 10 € (γενική είσοδος). Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες. Κλείστε το εισιτήριο σας εδώ
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα. Τηλέφωνο: 210 7282000 | Email: [email protected] | https://www.megaron.gr/

4. Ο μαγικός κύκλος ή η ωραιότερη ιστορία του κόσμου και άλλα τέτοια παραμύθια, του Θωμά Μοσχόπουλου στο θέατρο Πόρτα

Το νέο έργο του Θωμά Μοσχόπουλου «Ο μαγικός κύκλος ή η ωραιότερη ιστορία του κόσμου και άλλα τέτοια παραμύθια» παρουσιάζεται για θεατές 5 έως 105 χρόνων στο θέατρο Πόρτα. Μια ιστορία για το θέατρο και μια θεατρική παράσταση για την ιστορία των ανθρώπων, που δεν σταματούν να ξεπερνούν τις δυσκολίες τους, που συνεχώς προσπαθούν να κτίσουν καινούριες βεβαιότητες, όταν χάνουν αυτές που είχαν. Σ’ έναν τόπο έρημο σκοτεινό και άδειο (ή μήπως σε μια άδεια σκηνή θεάτρου;) φτάνουν επτά άνθρωποι ταλαίπωροι, κυνηγημένοι, σκονισμένοι, εξαντλημένοι, πεινασμένοι και κυρίως πολύ πολύ φοβισμένοι. Από τα ρούχα που φορούν, παρότι τώρα σέρνονται κουρελιασμένα, βρώμικα και λίγο αταίριαστα πάνω τους, μπορεί εύκολα να μαντέψει κανείς πως πρέπει κάποτε να έζησαν μεγάλες δόξες.
Σάββατο 12/2, 15:00, Κυριακή 13/2, 11:00 και 15:00 
Τιμές Εισιτηρίων:10€, 8€ ομαδικό (από 10 άτομα και πάνω), 6€ σχολικό (για μαθητικές παραστάσεις). | Προπώληση: viva.gr
Θέατρο Πόρτα, Μεσογείων 59, Αθήνα. Τηλ.: 210 77 11 333.

5. «Ταρτούφος»: Η αριστουργηματική κωμωδία του Μολιέρου γίνεται παιδική παράσταση στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Ο «Ταρτούφος», η σπουδαία κωμωδία του Μολιέρου, ανεβαίνει στην Παιδική – Εφηβική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου από τον Ιανουάριο του 2022, ολοκληρώνοντας το αφιέρωμα στο θέατρο της Αναγέννησης με κλασικά έργα που διασκευάστηκαν για «μικρούς θεατές». Ποιος είναι όμως ο Ταρτούφος; Ένας υποκριτής; Ένας “ψεύτης με περικεφαλαία”; Κάποιοι θα τον πιστέψουν, κάποιοι όχι. Κάποιοι θα τον αγαπήσουν, κάποιοι θα τον μισήσουν… Η Ελένη Βλάχου στη διασκευή και τη σκηνοθεσία, ο Ηλίας Βαμβακούσης στην πρωτότυπη μουσική κι ένας πολυμελής θίασος, θα κάνουν ένα ανατρεπτικό κωμικό ταξίδι για να αφηγηθούν την ιστορία του μυστήριου κύριου Ταρτούφου, που δεν είναι αυτός που φαίνεται…
Κυριακή 13/2, 11:30 και 15:00
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση: viva.gr
υάλινο Μουσικό Θέατρο, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη. Τηλ: 210 9315600, 210 9316101-4. Email: [email protected] | https://www.gialino.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ ήχος των σκιών: Η νέα παραγωγή για παιδιά από τον θίασο του Ηλία Καρελλά στο Μέγαρο Μουσικής12.09.2018

Κινηματογράφος

6. My French Film Festival: Η παγκόσμια γιορτή του γαλλόφωνου σινεμά έρχεται στο Cinobo

Το φεστιβάλ γαλλόφωνου κινηματογράφου My French Film Festival της UniFrance επιστρέφει για 12η χρονιά online και θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά με ελληνικό υποτιτλισμό στη streaming πλατφόρμα του Cinobo. Οι 30 νέες και ακυκλοφόρητες στην Ελλάδα ταινίες Α’ προβολής, θα είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα του Cinobo για 30 ημέρες, από τις 14 Ιανουαρίου έως τις 14 Φεβρουαρίου, με ελληνικούς, αγγλικούς και γαλλικούς υπότιτλους. Οι ταινίες του 12ου My French Film Festival είναι χωρισμένες σε επτά θεματικές. Μια από αυτές, το Kids Corner, αποτελείται από μια επιλογή μικρών μήκους βωβών ταινιών κινουμένων σχεδίων, σε σκηνοθεσία νέων και πολλά υποσχόμενων αποφοίτων σχολών κινηματογράφου.
Προσβάσιμες σε όλους στη συνολική τιμή των 5,99€ με την αγορά ενός festival pass που θα είναι διαθέσιμο από 14 Ιανουαρίου στο cinobo.com/fff.
14 Ιανουαρίου – 14 Φεβρουαρίου
Διαβάστε περισσότερα εδώ

Εκπαιδευτικά προγράμματα

7. «Μυστήρια στο Λούβρο»: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά στην Εθνική Πινακοθήκη

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Εθνικής Πινακοθήκης – Μουσείο Αλέξανδρου Σούτσου, «τα Μυστήρια του Λούβρου», επιλύουμε γρίφος, αναζητούμε σύμβολα και μυστικά για σπουδαίους βασιλιάδες, δούκες, πριγκίπισσες, στρατηγούς, λογοτέχνες, ποιητές. Ανακαλύπτουμε τα αριστουργήματα σπουδαίων καλλιτεχνών, του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου, Rembrandt, Goya, Velasquez, Veronese, Boticelli. Μέγας Αλέξανδρος, Ναπολέων, Λουδοβίκος και Μαρία Αντουανέτα είναι μερικοί από αυτούς που θα γνωρίσουμε μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι επίλυσης γρίφων για παιδιά που θα μας ταξιδέψει στα καλλιτεχνικά ρεύματα της Ευρώπης.Η ξενάγηση γίνεται σε μικρές ομάδες τηρώντας πάντα τα μέτρα ασφαλείας της Εθνικής Πινακοθήκης. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από μουσειολόγο της ομάδας του Αthens for kids για τις ανάγκες της ηλικιακής βαθμιδας 8+ και απευθύνεται σε οικογένειες.
Κυριακή 13/2, 11:00
Κόστος 20 ευρώ ανά άτομο (είτε ενήλικας, είτε παιδί)Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται τουλάχιστον από έναν ενήλικα/συνοδό. Προσοχή: Οι ενήλικες πληρώνουν εισιτήριο στην Eθνική Πινακοθήκη (5 ευρώ).
Για κράτηση θέσης στείλτε email στο [email protected] . Η κράτηση γίνεται μόνο με προπληρωμή.
Εθνική Πινακοθήκη – Μουσείο Αλ. Σούτζου, Βασιλέως Κωνσταντίνου 50, Αθήνα. Τηλ: 2144086201. | https://www.nationalgallery.gr/el

8. Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»: Εκπαιδευτικά προγράμματα Φεβρουαρίου για παιδιά

Το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» παρουσιάζει και τον μήνα Φεβρουάριο ένα πλούσιο πρόγραμμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά. Το Σάββατο 12/2, στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας 4-5 ετών «Παίζοντας με τις αισθήσεις»: Γεύση, όσφρηση, αφή, όραση κι ακοή. Τίποτα δεν μπορεί να φτάσει στον νου, αν δεν περάσει πρώτα από τις αισθήσεις! Τις αναγνωρίζουμε και τις ανακαλύπτουμε μία-μία και τις πέντε, παίζοντας. Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, 16:00 – 17:30, θα πραγματοποιηθεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά 5-8 ετών, «Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου».
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ
Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος. Τηλ: 212 254 0000. E: [email protected].

9. Ίδρυμα Γουλανδρή: Νέα συναρπαστικά εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά

Το Ίδρυμα Γουλανδρή υποδέχεται τους μικρούς του φίλους και τον μήνα Φεβρουάριου με μια σειρά νέων συναρπαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Το Σάββατο 12/2, 10:30-12:00, συνεχίζεται το εργαστήρι για παιδιά 5-6 ετών, «Ξέ-πλεξε τον ήρωά σου…», ένα δημιουργικό ταξίδι γνωριμίας με το έργο του François Rouan και τις τεχνικές του πλεξίματος. Το Σάββατο 12/2, 12:30-14:00, συνεχίζεται το εργαστήρι για παιδιά 7-9 ετών, «Στο Μουσείο… κόκκινη κλωστή δεμένη!», εμπνευσμένο από την Συλλογή του Ιδρύματος, με έμφαση στο έργο του François Rouan. Την Κυριακή 13/2 συνεχίζεται το νέο εργαστήριο «Κάτι κινείται… στο Μουσείο!: Εργαστήριο Stop Motion Animation»: 10:30 – 12:30 για παιδιά 9-11 ετών και 13:00 – 15:00 για παιδιά 12-14 ετών.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, Ερατοσθένους 13, Αθήνα.  T 210 7252895. E [email protected]. https://goulandris.gr/el/

10. Εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις για όλη την οικογένεια από το Μουσείο Κοτσανά

Το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας «Κώστας Κοτσανάς» παρουσιάζει και τον μήνα Φεβρουάριο ένα πλούσιο πρόγραμμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά και ενήλικες. Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, 12:00-13:00, θα πραγματοποιηθεί το βιωματικό εκπαιδευτικό εργαστήριο για παιδιά και οικογένειες «Ο Αρματοποιός επιστρέφει!»: Οι περίτεχνες πανοπλίες της μυκηναϊκής εποχής μάς αποκαλύπτουν τα μυστικά της τέχνης της αρματοποιίας. Σφυριά και αμόνια επιστρατεύονται για να μας αποκαλύψουν, πώς οι σπουδαίοι τεχνίτες της αρχαιότητας κατάφεραν να μεταμορφώσουν μπρούτζινα κομμάτια σε ανατομικούς αμυντικούς μηχανισμούς όμοιους με έργα τέχνης.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ
«Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας», Πινδάρου 6 & Ακαδημίας, Κολωνάκι. Τηλ: +30 211 4110044

11. Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου σχεδιάζει δράσεις για παιδιά με αφορμή τις δύο περιοδικές εκθέσεις της Τεχνόπολης

Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου σχεδίασε και υλοποιεί συναρπαστικές εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά με αφορμή τις δύο μεγάλες περιοδικές εκθέσεις που παρουσιάζει ο Δήμος Αθηναίων στην Τεχνόπολη από τις 18 Ιανουαρίου: την έκθεση-αφιέρωμα στη Μελίνα Μερκούρη «Να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς» και την ομαδική έκθεση σύγχρονης τέχνης «Ειδύλλια Οδός».Οι δράσεις έχουν στόχο να φέρουν τους μικρούς επισκέπτες σε επαφή αφενός με την προσωπικότητα της Μελίνας Μερκούρη και αφετέρου με τις εικαστικές τέχνες και τα υλικά, μέσα από ευφάνταστο, δημιουργικό και ψυχαγωγικό τρόπο. Τις Κυριακές 6, 13 και 20 Φεβρουαρίου 2022, 12:00 – 13:00, θα πραγματοποιηθεί η εκπαιδευτική δράση «Ειδύλλια Οδός: Η τέχνη των υλικών», για οικογένειες με παιδιά από 5 ετών. Με αφορμή τη μεγάλη αφιερωματική έκθεση «Να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς» προς τιμήν της Μελίνας Μερκούρη, oι μικροί μας φίλοι έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη διεθνή πορεία της εμβληματικής σταρ και πολιτικού, μέσα από ένα διαδραστικό εκπαιδευτικό kit για παιδιά από 6 ετών που κάνει τη γνωριμία μαζί της…
Διαβάστε περισσότερα για τις δράσεις εδώ.
Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι. Τηλ: 2130109325 / 2130109300. Εmail: [email protected] και [email protected].

12. Ίδρυμα Ευγενίδου: Online και δια ζώσης δράσης και εκδηλώσεις για παιδιά

Το Ίδρυμα Ευγενίδου μας καλωσορίζει και τη νέα χρονιά στο φυσικό και διαδικτυακό του χώρο με ένα πρόγραμμα δράσεων για όλες τις ηλικίες. Ενδεικτικά: Το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, στις 15:30, θα πραγματοποιηθεί η προβολή της νέας ψηφιακής παράστασης θόλου για ηλικίες 10+ «Διαστημικές Καταιγίδες και Βόρειο Σέλας: Γνωριμία με τα πιο εντυπωσιακά και βίαια καιρικά φαινόμενα». Το Σάββατο 12/2 και την Κυριακή 13/2, στις 14:15 και στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί προβολή της ψηφιακής παράστασης θόλου για ηλικίες 10+ «Η Ιστορία της Γης: Πώς γεννήθηκε και πώς εξελίχθηκε η Γη μας στο πέρασμα του χρόνου;».
Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Φεβρουαρίου
Ίδρυμα Ευγενίδου – Πλανητάριο Αθήνας, Λεωφόρος Συγγρού 387, Αθήνα. Τηλέφωνο: (+30) 210 9469600. Ε: [email protected].

13. Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Εκπαιδευτικά προγράμματα Φερβουαρίου για όλη την οικογένεια

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει αυτόν τον Φεβρουάριο μια σειρά δημιουργικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλη την οικογένεια. Το Σάββατο 12/2, 11:00 – 13:00 και την Κυριακή 13/2, 11:30-13;30, θα πραγματοποιηθεί το εργαστήριο για γονείς και παιδιά 2-3,5 ετών, «I like to move it, move it!: Παντρεύουνε τον κάβουρα…»: Ένα αποκριάτικο γαϊτανάκι με πολύχρωμες κορδέλες και τραγούδια από όλη την Ελλάδα υποδέχονται τους γονείς και τα παιδιά σε ένα τρελό αποκριάτικο γλέντι. Την Κυριακή 13/2, 11:30-13:30, θα πραγματοποιηθεί το εργαστήριο για παιδιά 6-10 ετών «Σύγχρονοι καλλιτέχνες και περιβάλλον: Μaya Lin»: Στο εργαστήριο, θα γίνει μία σύντομη αναφορά στο έργο της Maya Lin και του τρόπου που επεξεργάζεται δεδομένα από χάρτες για φτιάξει τρισδιάστατα έργα. Στην συνέχεια, θα δοθούν στα παιδιά χάρτες από περιοχές του πλανήτη που αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα οικολογικά προβλήματα για να δημιουργήσουν τα δικά τους έργα.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης , Νεοφύτου Δούκα 4, 106 74, Αθήνα | Τ.: (+30) 210 7228321-3 cycladic.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου: Εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά, εμπνευσμένες από τις δύο μεγάλες περιοδικές εκθέσεις της Τεχνόπολης12.09.2018

Άλλες δράσεις

14. Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος: Phygital έκθεση ενημέρωσης για τις σπουδές στη Γαλλία

Λαμβάνοντας υπόψη το ευνοϊκό πλαίσιο ελληνογαλλικής ακαδημαϊκής συνεργασίας και το αυξανόμενο ενδιαφέρον των Ελλήνων φοιτητών-τριών για τις σπουδές στη Γαλλία, το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος διοργανώνει την ετήσια Έκθεση για τις σπουδές στη Γαλλία 2022, που θα διεξαχθεί υβριδικά: Με φυσική παρουσία το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος στην Αθήνα και την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης. Πρόγραμμα θεματικών παρουσιάσεων: 11.00-12.00: Οι προπτυχιακές σπουδές, 14.00-15.00: Οι σπουδές μηχανικών και 16.00-17.00: Οι μεταπτυχιακές σπουδές.
Σάββατο 12/2, από τις 11:00
Ελεύθερη είσοδος
Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, Σίνα 31. T: (+30) 210 339 8600. Ε: [email protected].

15. Εκδόσεις Μεταίχμιο: Εκδήλωση για παιδιά με αφορμή το νέο βιβλίο της Σάντρας Ελευθερίου «Είσαι αστέρι!»

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους  σε διαδικτυακή εκδήλωση με τη συγγραφέα Σάντρα Ελευθερίου με αφορμή το νέο βιβλίο της «Είσαι Αστέρι!» την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022, στις 6 το απόγευμα. Η συγγραφέας Σάντρα Ελευθερίου περιμένει όλους μας, μικρούς και μεγάλους, για να μας αφηγηθεί την ιστορία της, να μας εκμυστηρευτεί ποιος την ενέπνευσε να δημιουργήσει τον ήρωά της και τη γάτα του τη Λάρα, αλλά και για να κατασκευάσουμε παρέα τον αξιολάτρευτο πρωταγωνιστή του βιβλίου της.
Κυριακή 13/2, 18:00
Για παιδιά από 5 ετών και τους γονείς τους
Παρακολουθήστε την εκδήλωση εδώ.

16. The Ellinikon Experience Park: Μια νέα συναρπαστική παιδική χαρά περιμένει τα παιδιά για αξέχαστες στιγμές παιχνιδιού και περιπέτειας

Η παιδική χαρά στο The Ellinikon Experience Park υποδέχεται τους μικρούς επισκέπτες, καθημερινά για να ζήσουν μοναδικές, αξέχαστες στιγμές παιχνιδιού και περιπέτειας. Η παιδική χαρά περιλαμβάνει συνολικά 35 ξύλινα παιχνίδια και κατασκευές, όλα φιλικά προς το περιβάλλον, που ενθαρρύνουν τα παιδιά να συνδεθούν με τη φύση και να καλλιεργήσουν τη δημιουργικότητά τους.  Ο μοναδικός αυτός χώρος μέσα από ποικίλες, βιωματικές εμπειρίες και συναρπαστικές στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας, δημιουργεί ξεχωριστές αναμνήσεις στα παιδιά.
Διαβάστε περισσότερα εδώ

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b