MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Plissken Festival: Μάρτιος με συναυλίες από διεθνείς DJs στην Αθήνα

Οι Eden Sundays επιστρέφουν, ο κυρίαρχος της nu-disco Todd Terje και ο Βρετανός ηλεκτρονικός παραγωγός Rival Consoles έρχονται στο Fuzz Club και η Πολωνή DJ και live performer VTSS με τον Ισλανδό BJARKI έρχονται στο Ωδείο Αθηνών.

Monopoli Team

Οι Eden Sundays επιστρέφουν, ο κυρίαρχος της nu-disco Todd Terje και ο Βρετανός ηλεκτρονικός παραγωγός Rival Consoles έρχονται στο Fuzz Club και η Πολωνή DJ και live performer VTSS με τον Ισλανδό BJARKI έρχονται στο Ωδείο Αθηνών.

Ο Todd Terje στο Fuzz Club – Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Ο κυρίαρχος της nu-disco, Todd Terje, θα εμφανιστεί στο Fuzz Club με ένα ρετρο-φουτουριστικό Dj set που θα αναδείξει το μεγαλείο του, τη δημιουργική του ιδιοφυΐα και τον καινοτόμο ήχο του την Κυριακή 6 Μαρτίου, 2022!

Ο Σκανδιναβός γκουρού της nu-disco, Todd Terje, έχει κατορθώσει να αναδειχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους παραγωγούς / καλλιτέχνες αλλά και σε ένα ασύλληπτα δημιουργικό πνεύμα το οποίο συνδυάζει αριστοτεχνικά την ηλεκτρονική φουτουριστική disco με αναφορές από house, jazz, funk, latin και pop. Ο Νορβηγός βρίσκεται στο χώρο της μουσικής σκηνής αρκετά χρόνια και έχει αφήσει το στίγμα του με μία σειρά από μικρά διαμάντια, όπως «Eurodans», «It’s Album Time» και «It’s The Arps». Η ποιότητα των δημιουργημάτων του είναι αξιοθαύμαστη: παραγωγές και συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως Franz Ferdinand, Robbie Williams, Lindstrøm, Prins Thomas και Four Tet, αλλά και πολλά επιτυχημένα remixes όπως «Another Station» του Lindstrom, «Jolene» της Dolly Parton, «All I do» του Stevie Wonder, «I Can’t Help It» του Michael Jackson, «On The Beach» του Chris Rae και «I Want Your Love» των Chic.

Μεταξύ άλλων, οι διασκευές του σε κομμάτια όπως «Johnny & Mary» του Bryan Ferry, «Inspector Norse» και «Delorean Dynamite», τον αναδεικνύουν σε εξαιρετικό παραγωγό με λαμπρό μέλλον. Ο Todd Terje έχει καταφέρει να «σκαρφαλώσει» στο #23 των βρετανικών charts αλλά και στη λίστα του Pitchfork με τους 100 καλύτερους δίσκους, ενώ η παρουσία του έγινε αισθητή και στην Αμερική όπου έφτασε στο #120 του Billboard. Έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε υψηλού κύρους φεστιβάλ, όπως Sónar, Coachella, Lowlands και Pitchfork Festival, ενώ έχει βρεθεί σε πολυάριθμες λίστες του μουσικού διεθνή τύπου, με αποκορύφωμα αυτή του Rolling Stone, που τον κατέταξε στο #17 του «The 25 DJs That Rule the Earth».

Εισιτήρια

RIVAL CONSOLES + LLYR στο Fuzz Club – Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Ο Βρετανός ηλεκτρονικός παραγωγός Rival Consoles, έρχεται στην Αθήνα με ένα δυναμικό οπτικοακουστικό show την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022, στο Fuzz Club.

Χαρισματικός παραγωγός, ατμοσφαιρικός μουσικός και ευρηματικός συνθέτης, ο Rival Consoles ή αλλιώς Ryan Lee West, έχει κατορθώσει να αποτελεί κεντρική φιγούρα στο χώρο της ηλεκτρονικής και ambient μουσικής με τις καινοτόμες συνθέσεις του. Με ένα δικό του μοναδικό στυλ και έναν ηχητικό δυναμισμό που συνεχώς εκπλήσσει, ο Rival Consoles συνδυάζει, με μεγάλη επιτυχία, τους κλασικούς ήχους με ηλεκτρονικές και ταυτόχρονα ήρεμες μελωδίες οδηγώντας τη μουσική σε νέα μονοπάτια.

Γεννημένος στο Leicester της Μεγάλης Βρετανίας, ο Rival Consoles, με έδρα το Λονδίνο, ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία την αναζήτησή του στη μουσική με διάφορα μουσικά όργανα. Σύντομα ανέπτυξε έντονο ενδιαφέρον για την ηλεκτρονική μουσική και κυκλοφόρησε διάφορα EP μέσω της δισκογραφικής εταιρείας Erased Tapes Records. Έχει ήδη στο ενεργητικό του έξι άλμπουμ, τα οποία έχουν τύχει ευρείας αναγνώρισης, ενώ αξέχαστα έχουν μείνει τα remix του σε κομμάτια σημαντικών μουσικών, όπως οι Jon Hopkins, Vessels, Ólafur Arnalds, Nils Frahm, Max Cooper, Noisia, Sasha και Toydrum.

Μεταξύ άλλων, έχει να επιδείξει πολυάριθμα εντυπωσιακά σετ σε υψηλού κύρους χώρους, όπως Tate, V&A και Southbank Centre, αλλά και έχει σημειώσει επιτυχημένες εμφανίσεις σε μεγάλα παγκόσμια φεστιβάλ, όπως Sónar, Moogfest, FORM, Mute.

Εισιτήρια

VTSS + BJARKI στο Ωδείο Αθηνών – Κυριακή 27 Μαρτίου 2022, 17:00-00:00

Η Πολωνή DJ και live performer VTSS, θα βρεθεί στο Ωδείο Αθηνών την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022, μαζί με τον Ισλανδό μουσικό παραγωγό BJARKI + guests για ένα απόγευμα σκληρής techno.

Bασική φιγούρα της underground πολωνικής club σκηνής, η VTSS έχει καθιερωθεί, τα τελευταία χρόνια, μεταξύ των πιο ασυμβίβαστων και εντυπωσιακών νέων ταλέντων της techno.

Τα DJ σετ της VTSS αναμειγνύουν πολλά είδη με αστραπιαία ταχύτητα αλλά και δύναμη. Η Πολωνή παραγωγός έχει εντυπωσιάσει το κοινό σε όλο τον κόσμο, με τα υψηλής ενέργειας, δυναμικά και εκφραστικά σετ της, παντρεύοντας industrial techno με EBM, sped-up trance, acid και hardcore, σε εμβληματικούς χώρους όπως είναι το Berghain, το De School στο Άμστερνταμ και το The Pickle Factory του Λονδίνου. Έχει προκριθεί ως resident στο rave Possession του Παρισιού, ενώ έχει εντυπωσιάσει στα πάρτι του Unter στη Νέα Υόρκη και το Reaktor στο Άμστερνταμ.

Μεταξύ άλλων, η VTSS έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από EPs σε labels όπως η Repitch Recordings, η Haven, η Intrepid Skin του SPFDJ και η bbbbbb records του Bjarki, εδραιώνοντας τη φήμη της και ως παραγωγού.

Εισιτήρια

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b