MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Conde Nast Traveler: Τα 10 νησιά με τις καλύτερες παραλίες στον κόσμο – Ανάμεσά τους και ένα ελληνικό

Τα 10 νησιά με τις καλύτερες παραλίες στον κόσμο παρουσιάζει το διάσημο ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveler, όπως τα ψήφισαν οι αναγνώστες του. Δείτε ποιο ελληνικό νησί μπήκε στη λίστα.

Monopoli Team

Τι κι αν το καλοκαίρι αργεί να έρθει; Το ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveler μας κάνει να το ονειρευόμαστε δημοσιεύοντας μια λίστα με τα νησιά που έχουν τις καλύτερες παραλίες στον κόσμο, σύμφωνα με τα βραβεία Readers’ Choice Awards, στα οποία περισσότεροι από 800.000 αναγνώστες του περιοδικού ψήφισαν τις καλύτερες ταξιδιωτικές επιλογές της χρονιάς.

Φυσικά, το ελληνικό χρώμα δεν θα μπορούσε να λείπει από μια λίστα με top παραλίες. Ένα ελληνικό νησί κατάφερε να ξεχωρίσει για τις παραλίες του και να κατακτήσει μια θέση ανάμεσα σε προορισμούς όπως οι Μαλδίβες και οι Σεϋχέλλες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους αναγνώστες του Conde Nast Traveler, η Μύκονος είναι ένα από τα 10 νησιά με τις ωραιότερες παραλίες στον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑConde Nast Traveller: Ποια ελληνικά νησιά ξεχώρισαν και μπήκαν σε λίστα με τα 20 καλύτερα στην Ευρώπη12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b