MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ρίσκο: Στο νέο βίντεο κλιπ του ο Bloody Hawk θέλει να αφυπνίσει τη συνείδησή μας

Το βίντεο κλιπ του Bloody Hawk για το “Ρίσκο” βρίσκεται ήδη στις τάσεις του YouTube για το δυνατό μήνυμα που θέλει να περάσει.

Monopoli Team

Όταν τον περασμένο Νοέμβριο, ο Bloody Hawk κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ “Τίμημα” (που ήταν ανάμεσα στους 21 αγαπημένους μας δίσκους για το 2021), όλα τα τραγούδια του album αγαπήθηκαν από το κοινό, κατακτώντας αμέσως τις πρώτες θέσεις στο Spotify Top 200 Greece -ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα.

Δύο όμως ήταν τα τραγούδια που ξεχώρισαν στον δίσκο και έγιναν αμέσως νούμερο 1 hits. Το πρώτο ήταν το “Daewoo 3”, που κατέκτησε και την κορυφή των trends του YouTube και το δεύτερο ήταν το “Ρίσκο”.

Χθες, κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ για το “Ρίσκο” και όλα δείχνουν ότι το κομμάτι θα έχει την ίδια τύχη με το “Daewoo 3”, αφού ήδη πλησιάζει το Top 10 των trends στο YouTube.

Σε ένα ήδη δυνατό κομμάτι, ο Bloody Hawk και ο σκηνοθέτης Φώτης Γεωργιάδης ήρθαν να προσθέσουν ένα εξίσου δύνατο βίντεο κλιπ, που συμπληρώνει τέλεια το κομμάτι.

Μπροστά σε όλα όσα συμβαίνουν, ο Bloody Hawk απευθύνεται «κατάματα» μέσα από τους στίχους του σε όλους εμάς. Στο βίντεο κλιπ τον βλέπουμε να κάνει μία “κατάθεση ψυχής”, όσο το κοινό τον βλέπει σαν θέαμα, φωτογραφίζοντας, βγάζοντας βίντεο και ηχογραφώντας κάθε του κίνηση και λέξη. Άλλοι τον κοιτούν αδιάφορα, άλλοι γελούν, άλλοι βγάζουν story για το Instagram.

Δείτε κι εσείς το ανατριχιαστικό βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Ρίσκο», μια «γερή» αφύπνιση της συνείδησής μας.

Κυκλοφορεί από την Minos EMI.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 ξένα + 5 ελληνικά άλμπουμ που περιμένουμε να ακούσουμε το 202212.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b